Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 17, 2016

Kate Upton: Ίσως τα ομορφότερα στήθη στον κόσμο ... (video)

Το πρόσωπό της είναι παγκοσμίσως γνωστό, λόγω της υποκριτικής, αλλά και του modeling. Εκτός όμως από το όμορφο πρόσωπο της Kate Upton, η ηθοποιός φημίζεται για κάτι ακόμη! Κάτι που είναι κοινό μυστικό στα ανδρικά πηγαδάκια, ότι έχει ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος​!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί κάνουμε λόγο για την ανεπίσημη... πρωτιά της!

Σχετικά με τον καιρό του Πάσχα...

Παρέμβαση του Διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά Τσουνάμι τρομολαγνικών και ανυπόστατων αναρτήσεων, έχει σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ίντερνετ, σχετικά με τον καιρό που θα επικρατήσει της ημέρες του Πάσχα. Οι μετεωρολόγοι της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση τους για το φαινόμενο αυτό, που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά από σελίδες αμφιβόλου ποιότητος και εγκυρότητας.

ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΥPΩΠΗ: "Από τα 250 δις που πήρε η Eλλάδα, τα 220 δις πήγαν σε…"

Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.

Φάτε 5 καρύδια και περιμένετε για 4 ώρες - Δείτε τι θα σας συμβεί...

Έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση μιας χούφτας καρυδιών την ημέρα παρέχει άμεση προστασία από τις καρδιακές παθήσεις. Η τακτική κατανάλωση παρέχει μόνιμη προστασία.

Τα 5 πράγματα που μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι ...Το 5 είναι μια πραγματική αποκάλυψη!

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα για το οποίο μετανιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει, κοιτάζουν πίσω στο χρόνο και αντικρίζουν με θλίψη όλα εκείνα τα όνειρα που άφησαν ανεκπλήρωτα.

Στο Παρίσι έχουν μείνει άφωνοι με περιστατικό bullying σε 12χρονη

Τρεις ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ανακρίνονται από τη γαλλική αστυνομία ως ύποπτες για το βασανισμό 12χρονη συμμαθήτριά τους. Μια υπόθεση σχολικού εκφοβισμού απίστευτης βαρβαρότητας που το θύμα υπέμενε για μήνες.