Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΣΟΚ! Ταρακούνησε μέχρι θανάτου τον 2 εβδομάδων γιο του - Απίστευτα εγκεφαλικά τραύματα στο βρέφος

ΣΟΚ! Ταρακούνησε μέχρι θανάτου τον 2 εβδομάδων γιο του - Απίστευτα εγκεφαλικά τραύματα στο βρέφος
Ήταν μόλις 13ων ημερών ο Joshua Millinson όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο Τότε μεταφέρθηκε άμεσα στην παιδιατρική μονάδα ...
εντατικής θεραπείας στο Birmingham Children's Hospital αλλά πέθανε ένα μήνα αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου 2015. Ο 23χρονος πατέρας του Daniel Sanzone κατηγορείται πως προκάλεσε σκόπιμα τον θάνατό του, με τους γιατρούς να ισχυρίζονται πως το βρέφος είχε πάθει από τις χειρότερες εγκεφαλικές βλάβες που έχουν δει ποτέ.

Ο Daniel Sanzone, που αρνείται ότι δολοφόνησε τον γιο του, ήταν μόνος με τον Joshua στο σαλόνι όταν το βρέφος κατέρρευσε. Η 19χρονη μητέρα του Joshua, Zoe Howell, κατηγορείται επίσης για πρόκληση θανάτου του βρέφους. Στο νοσοκομείο ήταν που αποκαλύφθηκαν τα βαρύτατα τραύματα του βρέφους μετά από ακτινογραφία που του έκαναν στο κεφάλι.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι το βρέφος είχε μεγαλύτερα κατάγματα στο κάτω μέρος των ποδιών και του θώρακά του. "Αν κοιτάξουμε τη συνολική εικόνα φαίνεται πως σταμάτησε η αναπνοή και η καρδιά του εξαιτίας τραυματικής βλάβης στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή και βλάβη του εγκεφάλη", υπογράμμισε ο Dr Du Plessis στο δικαστήριο.

Η Howell και ο Sanzone, που ήταν μαζί από τον Νοέμβριο του 2014, κατέθεσαν ότι είχαν χωρίσει πριν απο μια εβδομάδα και ήταν σε διάλλειμμα κατά τη στιγμή του τραγικού θανάτου του βρέφους.