Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Απίστευτο! Σκύλος έσωσε μωρό από πνιγμό!!

Απίστευτο! Σκύλος έσωσε μωρό από πνιγμό!!

Η 30χρονη Patricia Drauch από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών κατευθυνόταν στο γκαράζ του σπιτιού για να πάρει ένα φτυάρι.


Ο γιός της, ηλικίας 14 μηνών, την ακολουθούσε με μικρά βηματάκια. Όταν η 30χρονη μητέρα έφτασε στον προορισμό της κοίταξε πίσω της και με έκπληξη διαπίστωσε ότι ο μικρός Stanley έλειπε.

Αμέσως άρχισε να τον ψάχνει και τελικά τον βρήκε να επιπλέει στην οικογενειακή πισίνα. Όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, το παιδί της είχε μελανιάσει.

Προς μεγάλη έκπληξη της μητέρας, ο Bear, το λαμπραντόρ της οικογένειας βρισκόταν επίσης μέσα στην πισίνα και «κουβαλούσε» το μωρό στην πλάτη του για να το βγάλει έξω από το νερό.

Η Patricia τράβηξε τον γιο της έξω από την πισίνα και προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.Έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητό της για να το μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ πλησίαζαν στο νοσοκομείο, ο μικρός Stanley συνήλθε. Το παιδί, που εξετάστηκε από τους γιατρούς και πήρε εξιτήριο την ίδια ημέρα, είναι καλά στην υγεία του.