Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Φρικιαστικό έγκλημα: Τους σκότωσε, τους κομμάτιασε και μετά... έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά την αποκάλυψη ενός εγκλήματος που δεν έχει ξαναγίνει Θύματα ένα ζευγάρι και δράστης.


ο συγκάτοικός τους.Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, εμπρός στο μακάβριο θέαμα με τα κομμένα πτώματα βρέθηκαν εργάτες που ξεκίνησαν να δουλεύουν στην αποχέτευση της πολυκατοικίας. Αυτό που είχε προκαλέσει τη ζημιά, ήταν ανθρώπινα απομεινάρια που κάποιος είχε πετάξει στην τουαλέτα του, τραβώντας στη συνέχεια το καζανάκι.

Τα μέλη του συνεργείου κάλεσαν την αστυνομία, που με τη σειρά της ξεκίνησε σχετική έρευνα και τελικά κατέληξε στα χνάρια ενός 64χρονου, επίσης ενοίκου της πολυκατοικίας.

Ο 64χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι σκότωσε ένα ζευγάρι νιόπαντρων, με τους οποίους συγκατοικούσε «επειδή ήταν αλκοολικοί, δεν πρόσφεραν τίποτα κ με είχαν κουράσει με τα διαδοχικά πάρτι τους».

Ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας ακρωτηρίασε τα πτώματα και εν συνεχεία έβρασε τα κεφάλια τους μεσα σε κατσαρόλες. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να έφαγε και κάποια από τα μέλη του σώματος των θυμάτων.