Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Λαμιώτισσα παγίδευσε τους απατεώνες που τρομοκρατούν τον κόσμο!

Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας ένας 48χρονος Βούλγαρος, που ανακρίνεται Πάρα τη σύλληψη πολλών μελών της σπείρας που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται υπάρχουν ακόμη πολλά πλοκάμια που δρουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και φυσικά στη Λαμία.


Τις τελευταίες ημέρες είχαν μειωθει αισθητά τα κρούσματα στην περιοχή μας, ωστόσο χθες το βράδυ οι απατεώνες αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν, αλλά έπεσαν στην περίπτωση.

Γύρω στις 10:30΄ τηλεφώνησαν σε ένα σπίτι και είπαν ένα από τα γνωστά παραμύθια τους. «Το παιδί σας προκάλεσε θανατηφόρο τροχαιο. Παρέσυρε και σκότωσε ένα παιδάκι. Και για να μην μπλέξει πρέπει να πληρωσεις κλπ...». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι θρασύτατοι απατεώνες ζήτησαν από τη γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο 30.000€.

Η Λαμιώτισσα όμως στην οποία έτυχε να τηλεφωνήσουν, ήταν υποψιασμένη και ενημερωμένη για τη δράση τους και κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι έχει να κάνει με απατεώνες. Έτσι λοιπόν προσποιήθηκε ότι "τσίμπησε" και έκανε το θύμα λέγοντας όμως ότι δεν έχει τόσα πολλά χρήματα.


Τελικά οι απατεώνες τη "λυπήθηκαν" και είπαν ότι μπορούν να τακτοποιήσουν το θέμα και με τα 15.000€ που μπορούσε να δώσει η γυναίκα και είπαν ότι στέλνουν κάποιον για να τα πάρει. Η παράδοση θα γινόταν κάπου κοντά στο δημοτικό θέατρο στο κέντρο της πόλης.

Εκεί όμως το μέλος της σπείρας τον περίμεναν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 48χρονο Βούλγαρο, ο οποίος από χθες τα μεσάνυχτα βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο και ανακρίνεται.

Ακόμη η αστυνομια δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις.
Tromaktiko