Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει άλλα παιδιά και ο λόγος είναι...

Η γυναίκα με τον τίτλο της πιο παραγωγικής παρένθετης μητέρας της Βρετανίας αναγκάστηκε να βγει στην σύνταξη αφού οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει άλλο παιδί. Είχε γεννήσει 15 παιδιά σε 20 χρόνια.


Η 49 χρονη Carole Horlock από το Έσσεξ έχει ήδη δύο δικά της παιδιά και όπως δηλώνει το να κάνει παιδιά της είχε γίνει εθισμός.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Carole, ενώ για τον σύντροφό της και τις κόρες της ήταν ανακουφιστική η απόφαση της, για την ίδια χρειάστηκε λίγος χρόνος να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν θα ξανάμενε έγκυος. Πάντως όπως συμπληρώνει, τουλάχιστον τώρα θα έχει μία... φυσιολογική σεξουαλική ζωή αφού τόσες γέννες δεν τις το επέτρεπαν.

Η Carole έγινε πρώτη φορά παρένθετη το 1995 ενώ έως το 2000 είχε ήδη πέντε παιδιά.

Το 2000 έκανε το έκτο παιδί, το έβδομο το 2002, το όγδοο το 2003, και μετά το 2004 και το 2013. Το 2008 έκανε τρίδυμα και το 2007 δίδυμα.

Πήρε την απόφαση να σταματήσει τις εγκυμοσύνες όταν απέβαλε στο 16ο παιδί, αφού κατάλαβε πως το σώμα της δεν άντεχε πια.

Η Carole ξεκίνησε την καριέρα της ως παρένθετη μητέρα μετά από μία αγγελία που διάβασε, ενώ για κάθε παιδί που γεννούσε πληρώνοντας από 9.000 έως 20.000 ευρώ. Πάντως η ίδια λέει πως δεν είχε σκοπό το κέρδος αλλά το να βοηθήσει άτεκνα ζευγάρια.

Για τα πρώτα εννιά παιδιά χρησιμοποιήθηκαν δικά της ωάρια ενώ για τα υπόλοιπα παιδιά άλλης.

Όπως δηλώνει, με κάποιους από τους γονείς των παιδιών που γέννησε έχει γίνει φίλη, ενώ με άλλους δεν έχει καθόλου σχέσεις, επειδή οι ίδιοι δεν το επιθυμούν.