Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε το ένοχο μυστικό της μάνας και του πατριού του Κωστή Πολύζου


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου, οι οποίοι ζούσαν το τελευταίο διάστημα στην Ελευσίνα.


Οι δυο τους ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν και έτσι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου θα κρατηθούν μέχρι αύριο το πρωί. Το ζευγάρι κατηγορείται για το φόνο του παιδιού του που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια στα Σιάτιστα Κοζάνης.

Πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο -μεταξύ άλλων- στο να πάρει ο ανακριτής την απόφαση να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης έπαιξε ένα στοιχείο από την ημέρα του εγκλήματος.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2011, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., κάποιος είχε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του Κωστή Πολύζου που βρισκόταν στο δωμάτιό του.

Οι μόνοι που είχαν πρόσβαση εκεί την ημέρα εκείνη ήταν οι γονείς του. Οταν είχαν ερωτηθεί αρχικά για το κατά πόσον είχαν ανοίξει τον υπολογιστή του παιδιού τους, είχαν απαντήσει αρνητικά.

Στη συνέχεια, ωστόσο, βλέποντας ότι οι Αρχές γνώριζαν με στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ότι ο υπολογιστής έχει χρησιμοποιηθεί, το ζευγάρι υπέπεσε σε αντίφαση ισχυριζόμενο ότι τον άνοιξαν για να αναζητήσουν πληροφορίες για το πού μπορεί να έχει πάει ο γιος τους.

Η απάντηση δεν έπεισε τον ανακριτή, που σε συνδυασμό με το ψέμα που είχαν δηλώσει ότι το χωράφι όπου βρέθηκε νεκρός ο Κωστής δεν ανήκε σε αυτούς έκανε τις Αρχές να διερευνήσουν ξανά όλες τις αντιφάσεις του ζευγαριού.

Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης και οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του ζεύγους.

Σημειώνεται ότι τι οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται να ανοίξουν και το φάκελο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του 23χρονου πριν από περίπου 15 χρόνια.

Τότε ο θάνατος του πατέρα του Κωστή είχε αποδοθεί σε ανακοπή αλλά μετά τη σύλληψη της της μητέρας και του πατριού για τη δολοφονία του άτυχου νέου, οι αρχές δεν θέλουν να αφήσουν καμία πτυχή ανεξερεύνητη.