Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ: Αλιγάτορας έφαγε διαρρήκτη στην Φλόριντα ενώ κρύβονταν από την αστυνομία


Ένας αλιγάτορας έπνιξε έναν άνθρωπο στην Φλόριντα που προσπαθούσε να κρυφτεί από την αστυνομία – και στη συνέχεια τον έφαγε.


Ο Matthew Riggins, 22, αναφέρθηκε ως αγνοούμενος στις 13 Νοεμβρίου, μετά από ένα σχέδιο που είχε κάνει μαζί με ένα άλλο άτομο για να ληστέψει σπίτια στην Barefoot Bay, σύμφωνα με τα όσα είπε η φίλη του.

Το σώμα του βρέθηκε μετά από 10 ημέρες να επιπλέει στην λίμνη Barefoot Bay.

«Κρύφτηκε στο λάθος μέρος», είπε μία κάτοικος της περιοχής, η Laura Farris.

Το Bay News 9 αναφέρει πως Riggins και ο συνεργός του, είχαν εντοπισθεί πως κρύβονται πίσω από τα σπίτια των γειτόνων για να κάνουν τις ληστείες, και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Οι Αρχές έφθασαν στη σκηνή γύρω στις δύο, στις 13 Νοεμβρίου και άρχισαν να ψάχνουν για τους άνδρες, με τη χρήση Κ-9 μονάδων και ακόμη και ένα ελικόπτερο για να προσπαθήσουν να τους παρακολουθήσουν.

Και οι δύο κατάφεραν να διαφύγουν από τις αρχές, ωστόσο, ο Riggins κάλεσε ακόμη και τη φίλη του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης να την ενημερώσει τι συμβαίνει και να της πε που βρίσκεται.

Δυστυχώς, ο ίδιος αποφάσισε να ξαπλώσει κάτω κοντά στην άκρη της λίμνης Barefoot Bay και αναφέρθηκε ως αγνοούμενος από την οικογένειά του την ίδια ημέρα.

«Μάλλον πήγε στη λίμνη για να κρυφτεί από τους αξιωματικούς και το σκύλο, και ήρθε αντιμέτωπος με τον κροκόδειλο», είπε ο ταγματάρχης Tod Goodyear του Γραφείου του Brevard, Σερίφη της Κομητείας.

Το σώμα του Riggins ανακαλύφθηκε από έναν κυνηγό από την επιτροπή διατήρησης Ιχθύων και Άγριας Ζωής της Φλόριντα,ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον κροκόδειλο αφού άρχισε να πλησιάζει τους δύτες που είχαν σταλεί για να βγάλουν το πτώμα του Riggins.

Ο ιατροδικαστής ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει πως ο αλιγάτορας ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία Riggins μετά την ανακάλυψη απομειναρίων του μέσα στο στομάχι του κροκοδείλου.

«Θα έλεγα ότι είναι η θεία δίκη, ήθελε να κάθεται και να κλέβει τους άλλους», είπε ο κάτοικος του Barefoot Bay, Chuck Stotes.

Ο άνθρωπος ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν με τον Riggins εκείνο το βράδυ αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία και δεν κατηγορείται για κάποιο έγκλημα αυτή τη στιγμή.
Πηγή Tromaktiko