Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μεγάλο στήθος στην συνεύρεση;

Η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Λουίζα Μπερντ δίνει πολύτιμες συμβουλές στους άνδρες: Πώς πρέπει να μιλάνε στις γυναίκες για να τις ερεθίζουν;
Τι πρέπει να κάνουν για να ανάψουν την ερωτική φλόγα; Πόσο σημαντικά είναι τα κοπλιμέντα για μια γυναίκα; Τι πρέπει να πει και τι δεν πρέπει να πει ένας άνδρας όταν σχολιάζει το σώμα της, το στήθος, τις καμπύλες της ακόμα και τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει; Η γυναίκα πολλές φορές χρειάζεται επιβεβαίωση. Και η επιβεβαίωση αυτή μπορεί να είναι το μυστικό για να ξεκλειδώσετε τις πιο όμορφες σεξουαλικές πτυχές της. Δείτε τι συμβουλεύει:
Οι γυναίκες είναι ματαιόδοξα και πολύ ναρκισιστικά πλάσματα. Μας αρέσει να βλέπουμε κάτι ελκυστικό όταν κοιτάζουμε στον καθρέφτη. Και εσείς είστε ο πιο σημαντικός καθρέφτης μας. Κάθε κοπέλα θέλει να πιστεύει ότι διεγείρει τον άνθρωπό της, ότι του αρέσει να την κοιτά καθώς αυτή μπαίνει στο δωμάτιο και ότι κάνει ωραίες και λάγνες σκέψεις όταν εκείνη βγαίνει μέσα από το ντους. Είμαι βέβαιη ότι θα μπορούσε να είναι η Μαίριλιν Μονρόε, η Σοφία Λώρεν και η Ράκελ Γουέλς, όλες μαζί ενωμένες σε μία και, παρ’ όλα αυτά, να μην βαριέται ποτέ ν’ ακούει τον άνθρωπό της να της λέει πόσο τον ερεθίζει. Κι όταν δεν είναι θεά του σεξ, της αρέσει και το χρειάζεται ακόμα περισσότερο.
Τα θηλυκά εκείνα που τριγυρνούν στριγγλίζοντας πως θέλουν να τα εκτιμούν για το μυαλό τους και όχι για το σώμα τους, δεν είναι δυνατό να διαθέτουν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Φυσικά, δεν είμαστε απλώς φουσκωμένες λαστιχένιες κούκλες, αλλά διαθέτουμε σώματα και μας αρέσει να ξέρουμε ότι η όψη και η αφή του σώματός μας μπορεί να σας διεγείρει. Δώστε της να καταλάβει ότι σας διεγείρει περισσότερο με κάποιον ειδικό τρόπο κι ότι κάποια συγκεκριμένα χαρίσματά της διεγείρουν το ενδιαφέρον σας για κείνη. Το να της πείτε: Είσαι ωραία σήμερα, είναι ένα απλό κοπλιμέντο. Κι εκείνη δεν πρόκειται ν’ αποκρούσει κανένα κοπλιμέντο, αλλά αυτό δεν της λέει συγκεκριμένα ότι σας ανέβασε την πίεση του αίματός σας. Όταν φορά το βαθύ εκείνο ντεκολτέ και γέρνει πρός το μέρος σας για να της κουμπώσετε το μενταγιόν, δώστε της να καταλάβει τι σας έρχεται στο μυαλό.
Μην της λέτε μόνο ότι έχει ωραία πόδια. Δείξτε της πόσο σας αρέσει να αφήνετε τα μάτια σας, τα δάχτυλά σας, ακόμα και τα χείλη σας να τρέχουν επάνω τους.
Εμείς οι γυναίκες έχουμε ιδιαίτερη προκατάληψη για κάποιο ορισμένο σημείο ή σημεία της ανατομίας μας. Μπορεί μια κοπέλα να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη της και να βλέπει κάθε ατέλειά της, μικρή και μεγάλη, να διακρίνεται ολοφάνερα. Βλέπει τις πανάδες εκείνες στη μύτη της σαν να είναι βαμμένες με φωτεινό πορφυρό χρώμα και είναι βέβαιη ότι πρέπει να τις βλέπετε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο. Η ουλή εκείνη από την εγχείρηση της σκωληκοειδίτιδας, που κρύβει κάτω από το μπικίνι της, νομίζει ότι έχει μήκος σαρανταπέντε εκατοστά. Αν έχει αποκτήσει μερικές λευκές γραμμές από τις εγκυμοσύνες της, πιστεύει ότι η κοιλιά της μοιάζει σαν οργωμένο χωράφι. Τα πόδια της είναι πολύ κοντά, οι μηροί της πολύ χοντροί ή πολύ αδύνατοι. Χοντραίνει λίγο στη μέση και τότε είναι βέβαιη πως μοιάζει με ελαστικό από τρακτέρ. Και τα στήθη της; Πάντα είναι τραγωδία.
Η ιστορία αυτή αρχίζει την εποχή που μπαίνουμε στην εφηβεία, δηλαδή από τα δεκατρία μας. Τα θλιβερά αυτά χρόνια που φαινόμαστε σαν να είμαστε συναρμολογημένες από ιιαράταιρα κομμάτια... Φορούσαμε το γελοίο εκείνο σουτιέν που διαμορφώνει το στήθος, που δεν βοηθούσε ούτε τη γραμμή του στήθους μας, ούτε το ηθικό μας. Σήμερα, η έφηβος κοιιέλα, που άρχισε να μπουμπουκιάζει, τριγυρνά χωρίς σουτιέν, χωρίς όμως να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση για ό,τι βρίσκεται ανάμεσα στους ώμους της.
Ξέρουμε πως οι περισσότεροι άντρες έχετε ψύχωση με το γυναικείο στήθος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μας αρέσει. Μόνο που δημιουργεί προβλήματα - και ίσως μερικές νύχτες γεμάτες δάκρυα. Βλέπουμε πως θαυμάζετε τις γυμνές αυτές προεξέχουσες καμπύλες. Κοιτάζουμε κι εμείς. Βλέπουμε πάντα ένα ονειρώδες ζευγάρι από νεανικά, μέτρια σε μέγεθος, αλλά σκληρά στήθη. Καθόμαστε μετά μπροστά στον καθρέφτη μας. Και τι βλέπουμε; Στήθη υπερβολικά μικρά, υπερβολικά μεγάλα, υπερβολικά χαλαρά ή υπερβολικά σε κάτι άλλο. Ποτέ όπως ακριβώς θα τα θέλατε να είναι. Ισως να είμαστε εμείς, οι κοπέλες, που έχουμε ψύχωση με το στήθος μας.
Το πιο πιθανό είναι ότι η γυναίκα σας δεν έχει τέλειο στήθος. Ανήκει στα 99,9 τοις εκατό των γυναικών που δεν έχουν τέλειο στήθος. Προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί (από την πλευρά της γοητείας) με ό,τι διαθέτει. Και, με λίγη ενθάρρυνση και αυτοπεποίθηση, μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα, ακόμα και για έναν απαιτητικό άντρα.
Ορισμένοι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με μικρά στήθη, ενώ άλλοι διεγείρονται από εκείνες που έχουν πολύ μεγάλα. Εν πάση περιπτώσει, δεν βοηθάτε την κατάσταση, τονίζοντάς της συνεχώς τα “ελαττώματα”, τα οποία γνωρίζει ήδη πάρα πολύ καλά. Αν έχει μικρά στήθη, δεν πρόκειται να βοηθήσετε τον εγωισμό της επαναλαμβάνοντας συνεχώς την εντύπωσή σας για τη δακτυλογράφο με τα “ωραία, μεγάλα μπαλκόνια”. Δείξτε πως έχετε λίγη καρδιά. Δώστε μας την ευκαιρία να βελτιώσουμε όσα μπορούν να βελτιωθούν. Μη βάζετε αλάτι στην πληγή μας, μιλώντας μας για κείνα που θα θέλαμε ν’ αλλάξουμε, αλλά δεν μπορούμε, ή για κείνα που αγωνιζόμαστε ήδη σκληρά να τ’ αλλάξουμε.
Γνωρίζουμε ότι ot άντρες μας δεν τρέχουν γύρω μας με ιδρωμένες παλάμες και πονεμένες λαγώνες, γεμάτοι σεξουαλικό πόθο για το σώμα μας εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Τα ξέρουμε όλα, σχετικά με τα άλλα εκείνα πράγματα που γεμίζουν το κεφάλι σας, τα άλλα εκείνα ενδιαφέροντα που μας ανταγωνίζονται. Αν βρισκόμαστε στ’ αλήθεια συνεχώς σε διέγερση, μπορεί το σεξ να καταντούσε τελικά ανιαρό. Αλλά μας αρέσει το παιχνίδι αυτό. Απολαμβάνουμε τα ψέματα, όταν μας λέτε με τα λόγια, με τα μάτια και τα χέρια σας πως μας ποθείτε. Οταν λέτε: “Αχ! Πόσο μου αρέσει αυτό”. Εκείνο που ευχαριστεί περισσότερο μια οποιαδήποτε χαριτωμένη “κούκλα” είναι να νιώθει πως για κάποιον άντρα αυτή είναι η “γυναίκα”.
Αν έχει πάρει μερικά πρόσθετα κιλά, μπορείτε να της δώσετε να καταλάβει ότι σας διεγείρει η λεπτή μέση και η χαριτωμένη πλάτη, χωρίς να την κάνετε να νιώσει σαν ανόητη. Κάθε κοπέλα μετρά την ικανότητά της να κάνει τους άντρες να τη σκέφτονται. Όσο περισσότερη εμπιστοσύνη έχει στην ικανότητά της αυτή, τόσο περισσότερο θα προσπαθήσει να την αυξήσει. Τα λόγια σας και οι πράξεις σας της παρέχουν την τόσο ποθητή αυτή εμπιστοσύνη. Μπορεί να αναγκάζεστε να της λέτε μερικά γενικά ψέματα. Είναι τόσο κακό, αν θέλει να τα ακούει; Θυμηθείτε πως πάντα ήξερε πως χρησιμοποιούσατε κάποιο δόλωμα, αλλά πάντα το κατάπινε πρόθυμα. Και τώρα το ίδιο θα κάνει.
Πηγή: boro.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βόλος: Φούλαρε το αυτοκίνητο με βενζίνη και τον έζωσαν τα φίδια – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου!

Ο οδηγός σταμάτησε στο βενζινάδικο και ζήτησε να φουλάρουν το αυτοκίνητο βενζίνη. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν στη συνέχεια φυσιολογικά...

Πώς να μην ξεφορτώσεις έναν τσιμεντένιο κύλινδρο (Video)

Φάνηκε από νωρίς πως θα κατέληγε το πράγμα…

Τα μεγαλύτερα Fails της εβδομάδας (Video)

Το FailArmy συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα κατορθώματα βλακείας που κατέγραψε η κάμερα αυτή την εβδομάδα!

Ελληνίδες με ασυγκράτητο μπούστο. Κορίτσια της showbiz που φημίζονται για τα πληθωρικά ντεκολτέ τους

Και να ήθελαν να το κρύψουν θα ήταν κάπως δύσκολο, αφού το δυνατό τους σημείο είναι το πλούσιο και εντυπωσιακό στήθος τους. Στην ελληνική τηλεόραση η παρουσία τους είναι αρκετά συχνή και μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα με το πληθωρικό μπούστο τους.
Ο λόγος για τις Χριστίνα Μουστάκα, Εύα Λάσκαρη, Νικολέττα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Κορινθίου, Σάσα Μπάστα, Όλγα Φαρμάκη, Έλενα Παπαρίζου, Δούκισσα Νομικού και Χριστίνα Στεφανίδη που ανήκουν στη μακροσκελή λίστα με τα καλύτερα μπούστα της εγχώριας showbiz.

Τα καλύτερα ...string της Μυκόνου! (Video)

Τα καλύτερα ...string του καλοκαιριού στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Επιστήμονας εξηγεί γιατί στους άντρες αρέσουν τα γυναικεία οπίσθια

Σε κάποιους αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη και άλλοι δηλώνουν πως το μάτι τους ...

Κινούμενος πειρασμός...Η πανέμορφη και ιδιαίτερα προικισμένη Σοφία Φυρού επέστρεψε στη Μύκονο και έβαλε «φωτιά» με το μικροσκοπικό μπικίνι της (vid)

Η αλήθεια πάντως είναι πως τέτοια προσόντα δύσκολα να τα… εγκλωβίσεις και άλλο τόσο δύσκολο είναι η πληθωρική καλλονή που έγινε γνωστή ως η οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Βρεττού την Καθαρά Δευτέρα, να περάσει απαρατήρητη.

Τρόμος σε πτήση από Λονδίνο προς Λάρνακα! Λιποθυμίες και καταγγελίες από τους επιβάτες

Σκηνές «τρόμου» περιγράφουν βρετανικές εφημερίδες στην καμπίνα αεροσκάφους των Βρετανικών Αερογραμμών το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν αυτό απογειωθεί από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου προς τη Λάρνακα.

22 διάσημες εικόνες που δείχνουν τη δύναμη της φωτογραφίας (Video)

Το περιοδικό φωτογραφίας COOPH εξερευνά 22 χαρακτηριστικές φωτογραφίες και μοναδικές στιγμές της ιστορίας που απαθανάτισαν τα ανθρώπινα συναισθήματα και συγκλόνισαν τον κόσμο.

Survivor Trailer: ΟΛΑ Αλλάζουν από τη Κυριακή. Σοκάρει ο Τραυματισμός του Νικόλα και η Μεγάλη Έκπληξη.

Προβληματισμός και αγωνία επικρατεί στους παίκτες των δυο ομάδων για το πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου! Διάσημοι και Μαχητές συζητάνε λίγο πριν τον αγώνα και φυσικά τα «καρφιά» για το χαμόγελο του Νικόλ