Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Κρήτη: Αντρας ανέβασε φωτογραφία τη στιγμή που πνίγει ένα γατάκι


Μια φωτογραφία η οποία τον δείχνει να πνίγει ένα γατάκι με το ένα του χέρι και να υπερηφανεύεται για το «κατόρθωμά» του ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ένας άνδρας, κάτοικος των Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης.

Το φιλοζωικό σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» σκοπεύει να καταγγείλει τον άνδρα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα istoriesadespoton.gr, υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε τον δράστη να πνίγει το γατάκι και είναι διατεθειμένος μαζί με το σωματείο να καταθέσει μήνυση εις βάρος του, ώστε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο και μέλος του φιλοζωικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» Καλλιόπη Μαραβελάκη, ο νεαρός καμάρωνε, δείχνοντας με τη φωτογραφία πως μπορεί να πνίξει γατάκι με το ένα χέρι, ενώ η παρέα του σχολίαζε με θριαμβευτικά σχόλια την πράξη του.

Μόλις όμως αντιλήφθηκε την κατακραυγή του κόσμου, ο δράστης κατέβασε τη φωτογραφία και τα σχόλια από το προφίλ του στο Facebook. Το σωματείο πρόλαβε να αποθηκεύσει το σχετικό υλικό και θα στείλει το προφίλ του νεαρού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει ανασύσταση της ανάρτησης.

«Με τον αυτόπτη μάρτυρα θα γίνει από τη Ζωόφιλη Δράση μήνυση σ' αυτόν τον άνανδρο, ο οποίος θα μάθει από τα δικαστήρια τι σημαίνει θανάτωση ζώου διά βασανισμού», αναφέρει η κ. Μαραβελάκη, η οποία επισημαίνει ότι μαζί με τον δράστη και τον άνθρωπο που τράβηξε τις φωτογραφίες, βρισκόταν και τρίτο άτομο στη σκηνή του εγκλήματος, του οποίου η σκιά φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας, πάνω στα χόρτα.