Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθαρίστριες μουσείου πέταξαν έργο τέχνης νομίζοντας ότι είναι ... σκουπίδια

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν οι πόρτες της γκαλερί με το ελληνικότατο όνομα Museion στο Μπολσανο της Ιταλίας έκλεισαν για το κοινό.

Τα απομεινάρια ενός πάρτι

Οι καθαρίστριες μπήκαν στις αίθουσες και άρχισαν να τις καθαρίζουν όταν σε μια από αυτές βρέθηκαν μπροστά σε ένα εξωφρενικό θέαμα. Παντού υπήρχαν σπασμένα μπουκάλια σαμπάνιας, αποτσίγαρα και χαρτοπόλεμος. Οι καθαρίστριες πίστεψαν ότι η αίθουσα θα είχε χρησιμοποιηθεί για κάποιο πάρτι που κατέληξε σε ξέφρενο ξεφάντωμα.

Την επόμενη μέρα, ήταν η σειρά των εργαζομένων στην γκαλερί να μείνουν έκπληκτοι και έντρομοι καθώς διαπίστωσαν ότι το έργο τέχνης των μιλανέζων καλλιτεχνών Goldschmied & Chiari με τον τίτλο «Απόψε θα χορέψουμε» είχε καταλήξει στα σκουπίδια χάρη στην – μη εικαστική – παρέμβαση των καθαριστριών.

Η αίθουσα πριν...... και μετά

Το ευχάριστο νέο είναι ότι οι σακούλες με τα «σκουπίδια» δεν απομακρύνθηκαν από τον χώρο της γκαλερί και οι δύο δημιουργοί του δήλωσαν ότι μπορούν να το αποκαταστήσουν. Το «Απόψε θα χορέψουμε» αντλεί την έμπνευσή του από τα ξέφρενα πάρτι των ιταλών πολιτικών την δεκαετία του 1980 και ειδικότερα από έναν οδηγό νυχτερινής διασκέδασης που είχε γράψει ο παλαι ποτέ υπουργός εξωτερικών της ιταλίας Τζιάνι ντε Μικέλις.
Πηγή Tromaktiko