Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Κλέφτες βρήκαν το «μάστορά» τους από δυο ποιμενικούς Καυκάσου σε βιοτεχνία αλουμινίου


Μαρτυρικές στιγμές στα δόντια δυο ποιμενικών σκύλων Καυκάσου φαίνεται πως πέρασαν δυο επίδοξοι κλέφτες, οι οποίοι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα εισέβαλαν νύχτα σε βιοτεχνία με αλουμίνια στο Αίγιο .


Η είσοδός τους στον ακάλυπτο χώρο της βιοτεχνίας του επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη – όπως προέκυψε από τα ευρήματα της επόμενης ημέρας – καθώς το «ραντεβού» τους με τα σκυλιά Καυκάσου δεν ήταν και το καλύτερο.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης το πρωί βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα καθώς στον περίβολο της βιοτεχνίας εντόπισαν δύο παπούτσια μέσα στα οποία υπήρχαν και κομμάτια από σάρκες ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα.

Στην προσπάθειά τους να μάθουν τι είχε συμβεί, απευθύνθηκαν τόσο σε νοσοκομεία προκειμένου να πληροφορηθούν αν είχε μεταβεί κάποιος για να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες όσο και στην αστυνομία όπου τον πληροφόρησαν πως δεν υπήρξε κανένα περιστατικό.

Η εκτίμηση που έγινε ήταν πως ο δράστης ή δράστες, προκειμένου να αποφύγουν τις ερωτήσεις και τη σύλληψη προτίμησαν να αντιμετωπίσουν τα τραύματα από τα δόντια των δυο ποιμενικών του Καυκάσου με δικά τους μέσα , παρά το γεγονός ότι τα «πειστήρια» του … εγκλήματος παρέπεμπαν σε τραύματα που ήθελαν ιατρική αντιμετώπιση.