Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Στοματικό σεξ: Συμβουλές βελτίωσης από έναν άντρα!

Είναι παράδοξο και κάπως αστείο: Οι περισσότερες συμβουλές για στοματικό σεξ (όπως άλλωστε και αυτές που έχουμε δημοσιεύσει σε αυτό το site), γράφονται από γυναίκες. Τι θα συνέβαινε όμως αν ένας άντρας έπαιρνε το θάρρος να τονίσει τα λάθη που κάνετε και να ρίξει φως στο δρόμο της βελτίωσης;


Εγώ, πάντως, το πήρα. Με πρώτο και κύριο δεδομένο το γεγονός ότι κάθε άντρας είναι μοναδικός, ακολουθούν μερικές ταπεινές «οδηγίες χρήσης» που θα σας βοηθήσουν. Κατά τα άλλα, όταν έρθει εκείνη η όμορφη ώρα μην έχετε στο μυαλό σας αυτό εδώ το κείμενο: Κοιτάξτε να απολαύσετε τη στιγμή και μαζί σας θα την απολαύσουμε κι εμείς!


H στάση που μας αρέσει

Ποιος είπε πως στο στοματικό σεξ δεν μας ενδιαφέρει η στάση; Εντάξει, η κλασική είναι να μας έχετε ανάσκελα για να ανεβοκατεβαίνετε με την άνεσή σας, υπάρχουν όμως κι άλλες: Oι περισσότεροι από εμάς προτιμάμε να μας κοιτάτε στα μάτια από κάτω προς τα πάνω την ώρα που είστε επί το έργον. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνετε τα μαλλιά σας να μας κρύβουν την ωραία θέα - είναι έγκλημα!

Τα χέρια δεν είναι απαραίτητα

Οι περισσότεροι οδηγοί στοματικού σεξ σας λένε πως η σωστή κίνηση του χεριού αποτελεί βασική προϋπόθεση απόλαυσης. Δεν έχουν άδικο. Πολλές φορές όμως, αυτό που θέλουμε είναι να αφήνετε τα χέρια στην άκρη και η μόνη σας επαφή με το σώμα μας να έρχεται από τα χείλη και τη γλώσσα σας. Η αίσθηση που μας προκαλεί αυτή η μέθοδος, είναι ίδια με εκείνη του κανονικού σεξ χωρίς προφυλακτικό (στο πιο απαλό και ξεκούραστο).

Η αεικίνητη γλώσσα

Η γλώσσα δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Τι εννοώ; Πρώτον, την ώρα της επαφής, τα χείλη και το σάλιο δεν αρκούν αν δεν υπάρχει και μια δραστήρια γλώσσα για να προσφέρει τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά μέσα από ένα ελαφρύ γαργαλητό. Και δεύτερον, μιλάτε μας. Πείτε μας ό,τι βλακεία σας έρθει στο κεφάλι, αρκεί να ακούμε τη φωνή σας (εντάξει, μη μας ρωτήσετε τι θα φάμε μετά…).

Ρωτήστε, δεν είναι κακό

Το «είμαι έμπειρη» δεν υφίσταται. Κάθε άντρας είναι διαφορετικός. Άσε που υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν ποικιλία και για να μη βαριούνται. Ρωτήστε λοιπόν πώς μας αρέσει, μάθετε μέσα από τα «λάθη» σας, τελειοποιήστε την τεχνική σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας και δεν θα χάσετε!

Όχι δόντια!

Η ανατομία του στόματος κάποιες φορές δεν βοηθάει, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν τα δόντια μπαίνουν στο παιχνίδι χωρίς να επιχειρείτε να μας δαγκώσετε, το αποτέλεσμα είναι σκέτη καταστροφή. Το να μην έρθουν καθόλου σε επαφή με το σώμα μας είναι πολλές φορές θέμα τρόπου. Practice makes perfect!

Στεγνά κι ωραία

Οι περισσότερες νομίζετε πως όσο πιο πολύ σάλιο «καταθέσετε», τόσο πιο ψηλά στα ουράνια μας στέλνετε. Μέγα λάθος! Μην μπερδεύεστε με τη δική σας περίπτωση που η περισσότερη υγρασία μεταφράζεται σε περισσότερη απόλαυση. Πολλές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας στεγνώσετε, για να σας ξανανιώσουμε πιο καλά και πιο ουσιαστικά.

Βόλτες γύρω-γύρω

Το καλό στοματικό σεξ δεν μένει μονάχα στο επίμαχο σημείο. Πηγαίνει βόλτες και προς τα πάνω και προς τα κάτω και ξανά προς τη δόξα τραβά. Καλή επιτυχία!

Πηγή: http://joytv.gr/