Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ουπς! Η Τζένιφερ Λόπεζ σε sex tape...

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει γυρίσει μία sex tape που την απεικονίζει σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τον μήνα του μέλιτος.


Συνεργάτης του πρώην συζύγου της, Οχάνι Νόα, βρήκε το βίντεο από τον μήνα του μέλιτος του πρώην ευτυχισμένου ζευγαριού και αποφάσισε να το δώσει στη δημοσιότητα.

Αυτή την περίοδο το πολυσυζητημένο DVD βρίσκεται στο συρτάρι με απόφαση δικαστηρίου, αλλά όπως φαίνεται θα δει σύντομα το φως της δημοσιότητας αφού σύμφωνα με ισχυρισμούς του Νόα κι ενός συνεργάτη του έχει βρεθεί ένα «παραθυράκι» στο νόμο...

Αυτό το παραθυράκι μάλιστα μπορεί να είναι και η αιτία που η διάσημη σταρ της ποπ απέσυρε μετά από 6 χρόνια όλες τις νομικές εκκρεμότητες που είχε με τον πρώην σύντροφό της τον Ιούλιο του 2015.

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ με χωρίς ρούχα και σε σεξουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997.Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Τζένιφερ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»).

Αυτό που μένει να δούμε είναι το «παραθυράκι» του νόμου πράγματι υπάρχει ώστε να κυκλοφορήσουν όλα τα «πικάντικα» πλάνα.
πηγή