Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Αδιανόητο: Αγρότης δένει τη γυναίκα και το παιδί του σε στύλο για να μη το σκάσουν [photo]

Εντονο προβληματισμό αλλά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ιστορία ενός αγρότη από την Κίνα που δένει τη γυναίκα και τον γιο του σε ένα στύλο για να μη το σκάσουν Ο 70χρονος Wang Mengyi λέει πως βρήκε τη γυναίκα να περιφέρεται στο δρόμο κοντά στο σπίτι του στην επαρχία Henan, στην κεντρική Κίνα, πριν από τέσσερα χρόνια. Επειδή δεν βρήκε άκρη με τις Αρχές την πήρε σπίτι του και δυο χρόνια μετά απέκτησαν έναν γιο.


Η γυναίκα που είναι γύρω στα 25 πάσχει από πνευματική καθυστέρηση και σύμφωνα με τον αδελφό του αγρότη αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη του γιου της.

Η οικογένεια ζει σε συνθήκες πλήρους ανέχειας με τον Wang Mengyi να λαμβάνει μόνο ένα χαμηλό επίδομα από την τοπική κυβέρνηση. Ζουν σε σπίτι φτιαγμένο από πηλό και τούβλα χωρίς κρεβάτια ή οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό.

«Τους δένω γιατί ανησυχώ πως θα χαθούν, είμαι πολύ μεγάλος και δεν μπορώ να τους προσέχω συνέχεια», είπε χαμογελαστός και εξήγησε πως τους δένει όταν φεύγει για να κάνει τις αγροτικές δουλειές του για να μην το σκάσουν και χαθούν.

«Είναι βολικό γιατί μπορώ να τσεκάρω τη γυναίκα μου συνέχεια. Ανησυχώ μήπως κόψει το σχοινί, βγει έξω και χαθεί» δήλωσε στον φωτορεπόρτερ που τον απαθανάτισε.