Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Στα σκαριά νέο παγοθραυστικό υπερπολυτελές γιοτ

Μοναδικές εμπειρίες για τους λάτρεις των σκαφών υποσχέθηκε πρόσφατα ένας από τους κυρίαρχους κατασκευαστές του χώρου όταν αποκάλυψε πως στα πρόσφατα σχέδια του περιλαμβάνεται η κατασκευή ενός παγοθραυστικού υπερ-γιότ, ικανό να οδηγήσει τους ιδιοκτήτες του σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


Το νέο υπερσκάφος θα κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη και θα είναι ικανό να σπάσει μέχρι και τους πάγους της Αρκτικής. Δεδομένου του επαναστατικού σχεδιασμού της, η θαλαμηγός, προκάλεσε έκπληξη στα πλήθη που παρευρέθηκαν στο Yacht Show της Damen Group, κατασκευάστριας εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μονακό.

Όπως υποστήριξαν οι κατασκευαστές και σχεδιαστές του σκάφους, υπόσχεται να προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του, αξέχαστες εμπειρίες σε εξωτικά μέρη, στη μαγευτική άγρια ​​ζωή και φύση ακόμα και να επισκεφτεί παρθένους προορισμούς.

Αν και δεν αποκάλυψαν το μελλοντικό κόστος του σκάφους διευκρίνισαν ότι το σκάφος σχεδιάστηκε από ομάδα ειδικών οι οποίοι αφιέρωσαν χιλιάδες ώρες στην έρευνα και ανάπτυξή ώστε να πετύχουν αυτή τη ριζοσπαστική σχεδίαση που ξεπερνάει τη φαντασία και τα μέχρι τώρα όρια.

Το SeaXplorer θα είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα περιλαμβάνει πληθώρα ανέσεων ενώ οι ιδιοκτήτες του θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι και τον προσωπικό τους σχεδιαστή ώστε να δημιουργούν κάθε φορά την εσωτερική διαμόρφωση και διακόσμηση της αρεσκείας τους.

Επιπρόσθετη δυνατότητα του σκάφους είναι πως θα μπορεί να ταξιδέψει έως και 40 μέρες χωρίς ανεφοδιασμό ενώ θα διαθέτει υποβρύχιο σκάφος και δύο ελικόπτερα αλλά και εξοπλισμό για καταδύσεις ώστε να μπορούν οι ταξιδιώτες του να απολαύσουν την θαλάσσια ζωή από κοντά.

Η τελική ταχύτητά του θα πιάνει τα 18 μίλια/ώρα, και θα μπορεί να φιλοξενήσει από 30 έως 50 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μελών πληρώματος.