Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Παρατήρησαν ένα τεράστιο κύκλο να αφρίζει πάνω στη θάλασσα. Όταν είδαν τι ήταν από κάτω έμειναν έκπληκτοι...

Ήταν κάποτε στην αποκλειστικότητα του στρατού ή των πολύ πλούσιων ανθρώπων, όμως τα drones είναι πλέον μικρά, οικονομικά και πολύ εύκολα στη χρήστη τους για πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Και χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, μπορείτε να κάνε απίστευτα πράγματα με αυτά.


Η AkXPro Productions χρησιμοποιεί τα drones για να τραβήξει μερικές εκπληκτικές εναέριες λήψεις για τις οποίες θα χρειαζόταν ελικόπτερο πριν από μερικά χρόνια. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους τραβώντας ένα μοναδικό βίντεο στο οποίο φαίνονται καθαρά μεγάπτερες φάλαινες να κυνηγούν την τροφή τους.

Υπάρχουν τόσα που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή στον ωκεανό και το να έχεις ένα drone να πετάει για χιλιόμετρα πάνω από αυτών είναι ένας εύκολος τρόπος για να μελετήσεις τη θαλάσσια ζωή που λαμβάνει χώρα στην επιφάνεια του νερού.

Πόσα πράγματα συμβαίνουν εκεί έξω κάθε λεπτό που περνάει χωρίς καν να το γνωρίζουμε; Ευτυχώς η τεχνολογία έχει και τα καλά της και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοιες μοναδικές εικόνες.
Tromaktiko