Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Έμεινε άυπνη για μία βδομάδα για να...[photos]

Την όραση της παραλίγο να χάσει μια 18χρονη... φοιτήτρια, όταν ένα παράσιτο άρχισε να κατατρώει τον κερατοειδή του ματιού της.


Το παράσιτο μεταφέρθηκε στους φακούς επαφής που βρισκόταν στον νεροχύτη από μια σταγόνα νερό.

Επειτα από αρχική λάθος διάγνωση, το μάτι της Τζέσικα Γκρίνι από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, κοκκίνισε και πρήστηκε τόσο πολύ, όσο το μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ.

Εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι ένα παράσιτο, με την ονομασία acanthamoeba keratitis, αναπτύχθηκε μέσα στο βολβό του ματιού της και μπορούσε να χάσει οριστικά την όρασή της από το αριστερό μάτι!

Οι γιατροί ζήτησαν από την 18χρονη να μην κοιμάται καθόλου για μία ολόκληρη εβδομάδα, ώστε να βάζει σταγόνες στο μάτι της κάθε δέκα λεπτά, προκειμένου να καταπολεμήσει το παράσιτο.

«Δεν μου επιτρεπόταν να κοιμηθώ σωστά για μία εβδομάδα. Μετά την τέταρτη μέρα, όχι μόνο κόντευα να τρελαθώ και έκλαιγα κάθε πέντε λεπτά, αλλά τίποτα δεν άλλαζε»,σημείωσε.

Μετά από το εξιτήριο η 18χρονη έγραψε στο διαδίκτυο: «Τώρα βάζω 22 σταγόνες κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ αρχικά έβαζα 41. Ελπίζω η αγωγή να μειώνεται μετά από κάθε επίσκεψη σε γιατρό» πρόσθεσε.
Tromaktiko