Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Απίστευτη και τρομακτική εξέλιξη στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Άννυ. Συνελήφθη Ο Πατέρας Της Μικρής Άννυ Τη δολοφόνησε, την τεμάχισε και την έβρασε (photos)

Απίστευτη και τρομακτική εξέλιξη στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Άννυ.

Συνελήφθη ο πατέρας της μικρής Άννυ, η οποία αγνοείται από τις 21 Απριλίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 26χρονος Σάββας δολοφόνησε την τετράχρονη κόρη του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της.

Ο εισαγγελέας, αφού εξέτασε τα στοιχεία της δικογραφίας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Αυτή την ώρα, ο 26χρονος βρίσκεται στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, όπου θα του παρατεθούν τα επιβαρυντικά στοιχεία, με επιδίωξη την ομολογία του.

Κλειδί στην υπόθεση για τη σύλληψη του δράστη αποτέλεσε η κατάθεση του φίλου του από τη Βουλγαρία, που έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και με τον οποίο συναντήθηκαν ο Σάββας και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στη γειτονική χώρα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο τετράχρονο κορίτσι. Την επομένη της επίσκεψής τους στη Βουλγαρία (στις 24 Απριλίου), δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στη ΓΑΔΑ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκαν ίχνη μικρής ποσότητας αίματος που ελήφθησαν από το σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα, και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ανήκουν στη μικρή Άννυ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αξιωματούχων της ΕΛΑΣ, οι συνθήκες θανάτου της τετράχρονης αναμένεται να σοκάρουν την κοινή γνώμη, όταν δημοσιοποιηθούν.