Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Απίστευτη εξέλιξη! 24χρονος Άγγλος ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν!


24χρονος Άγγλος ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν!
24 χρόνια μετά την εξαφάνισή του μικρού Μπεν στην Κω, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει συγκλονιστική τροπή Λίγες μόνο ώρες μετά τις δηλώσεις της μητέρας, ότι είναι σίγουρη ότι ο Μπεν ζει και μάλιστα στην Ελλάδα, ένα τηλεφώνημα από νεαρό άνδρα βάζει φωτιά στην υπόθεση.


Ο 24 ετών άντρας επικοινώνησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που προβλήθηκε χθες και δήλωσε στην αστυνομία πως έμοιαζε εξαιρετικά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν. Η κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας ήταν άμεση, όπως αναφέρει και η αγγλική Daily Mail.

Βέβαια οι επιφυλάξεις είναι αρκετές, αφού ο 24χρονος το 1991 που χάθηκε ο μικρός Μπεν θα ήταν αγέννητος. Ή και αν είχε γεννηθεί, σίγουρα δεν θα είχε προλάβει να είναι 21 μηνών, ηλικία στην οποία είχε χαθεί ο μικρός Μπεν στην Κω.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha, φιλοξένησε, χθες το βράδυ, την Κέρι Νίντχαμ, μαμά του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια στην Κω, τη γιαγιά του Κριστίν, την αδερφή του Λιάνα αλλά και τον αστυνομικό του τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ.

Ο Μπεν από το Σέφιλντ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω και τώρα οι αρχές της αγγλικής αστυνομίας θα πάρουν DNA από τον νεαρό για να δουν αν όντως είναι αυτός.Απίστευτα σκηνικά στους δρόμους του κόσμου μπορεί να διαπιστώσει κανείς όταν κυκλοφορεί...Για παράδειγμα ο οδηγός ενός...

Posted by Autocarnet on Κυριακή, 17 Μαΐου 2015