Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ιωάννινα: Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 16χρονης από... πονόδοντο!

χάθηκε από πονόδοντο;
Ιωάννινα: Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 16χρονης από... πονόδοντο! 

Πρόκειται για δολοφονία λέει ο πατέρας της! Ο θάνατος της 16χρονης βορειοηπειρώτισσας που ζούσε στα Γιάννενα , πριν απο 1 χρόνο σε νοσοκομείο της Αλβανίας, είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα, σχετικά με το ακριβώς συνέβη σε ένα νέο κορίτσι και έχασε ξαφνικά τη ζωή του μετά απο επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.


Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά την επιστροφή της απο τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας της την είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία που έδειχνε ως αιτία θανάτου της 16χρονης την εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία απο την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του πατέρα, στο αίμα της 16χρονης εντοπίστηκε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης απο τα επιτρεπόμενα όρια.

"Στο αίμα του παιδιού μου, δύο ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg / ml φαρμάκου ύπνωσης την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg / ml, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά του καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα ενός 16χρονου κοριτσιού" τόνισε μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πατέρας της μικρής.

Πηγή: epirustv
Απίστευτα σκηνικά στους δρόμους του κόσμου μπορεί να διαπιστώσει κανείς όταν κυκλοφορεί...Για παράδειγμα ο οδηγός ενός...

Posted by Autocarnet on Κυριακή, 17 Μαΐου 2015