Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Καθηγήτρια έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της

Καθηγήτρια έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της
Καθηγήτρια έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της
Η 27χρονη καθηγήτρια Amber Anderson ζήτησε συγγνώμη από την αστυνομία για το «λάθος», που όπως λέει έκανε, να είναι η πρώτη εpωτική σύντροφος ενός 15χρονου μαθητή της.


Η Anderson παραδέχτηκε πως αντάλλασσε γuμνές φωτογραφίες και αργότερα έκανε σeξ με τον 17χρονο πλέον μαθητή της, τον Αύγουστο του 2013.

Η μητέρα του νεαρού έμαθε για τη στενή σχέση δασκάλας και μαθητή λίγο αργότερα, όταν και έψαξε το κινητό του γιου της και τηλεφώνησε στο σχολείο για να διαμαρτυρηθεί. Όμως μέχρι πριν λίγο καιρό τίποτα δεν είχε συμβεί, μέχρι που ένας φίλος του νεαρού μίλησε στη μητέρα για το τι πραγματικά είχε γίνει.

«Είναι πολύ δύσκολες υποθέσεις όσες έχουν εpωτικό περιεχόμενο και ιδιαίτερα αυτές που περιλαμβάνουν εφήβους και δασκάλους, γιατί περιλαμβάνουν το στοιχείο της αρχής», σχολίασε ένας αστυνομικός από το γραφείο του σερίφη της περιοχής.

Το νεαρό θύμα είπε στην αστυνομία πως αντάλλασσε μηνύματα από τις 10 κάθε βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, τα οποία γίνονταν πιο σeξουαλικά όσο το δίδυμο ερχόταν πιο κοντά.

Μετά από λίγο καιρό, ο νεαρός πήγαινε σε κοντινό εστιατόριο, όπου τον περίμενε η Anderson και στη συνέχεια πήγαιναν σπίτι της για σeξ, όπως γράφεται στην αναφορά της αστυνομίας.

Η Amber Anderson, που είχε ξεκινήσει να δουλεύει στο σχολείο από το 2012 ως μαθηματικός, βρισκόταν στις λίστες των καθηγητών μέχρι προχτές.

Πλέον απολύθηκε και κρατείται στη φυλακή, με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 25.000 δολάρια, και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.