Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα στοιχεία - Αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα bullying!

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα στοιχεία - Αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα bullying!
Οι συμπλοκές μεταξύ εφήβων έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο μέσα και έξω από τις σχολικές αίθουσες Στην Κοζάνη χθες το απόγευμα, μαθητές ήρθαν στα χέρια έξω από το ΕΠΑΛ της πόλης και οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ράμματα.Κορίτσια και αγόρια τόσο στην εφηβεία όσο και σε ηλικίες πάνω από 18 ετών γίνονται πρωταγωνιστές σε επεισόδια βίας. Κάποιοι είναι οι θύτες και κάποιοι τα θύματα.

«Το φαινόμενο έχει πάρει μια πολύ μεγάλη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό και συχνά υπάρχει υπερδιάγνωση του φαινομένου. Δεν μπορεί να το θέσει κανείς ως μαγκιά όμως σίγουρα έχει να κάνει πάρα πολύ με την μειωμένη αυτοπεποίθηση που μπορεί να έχει ένα παιδί ή τη χαμηλή εικόνα εαυτού που έχει, με αποτέλεσμα αυτή η βίαιη συμπεριφορά να το κάνει να αισθάνεται δυνατό.» ανέφερε στο Star η παιδοψυχίατρος Ευαγγελίας Αργυρίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef, στην Ελλάδα το 2014, σημειώθηκε αύξηση στα κρούσματα bullying με το 51% των 15χρονων που ρωτήθηκαν να παραδέχονται ότι ασκήσαν bullying σε συμμαθητές τους.