Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

"Πλακώθηκαν" πριν την πτήση πιλότος και συγκυβερνήτης!

"Πλακώθηκαν" πριν την πτήση πιλότος και συγκυβερνήτης!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση της Air India που θα... εκτελούσε το δρομολόγιο προς το Δελχί της Ινδίας. Πιλότος και συγκυβερνήτης ήρθαν στα χέρια μέσα στο πιλοτήριο, πριν την απογείωση, αλλά η πτήση έγινε κανονικά κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό!

Μετά την εντολή να καταγράψουν τα σημαντικά στοιχεία της πτήσης, συμπεριλαμβανομένου τον αριθμό επιβατών, το βάρος και τις λεπτομέρειες που αφορούν στα καύσιμα, ο πρώτος αξιωματικός εξαγριώθηκε, όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

«Ο συγκυβερνήτης το πήρε προσωπικά και χτύπησε τον κυβερνήτη», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Αλλά, αντί το περιστατικό να αναφερθεί στους ανωτέρους, κάτι το οποίο θα οδηγούσε στη ματαίωση της πτήσης, ο κυβερνήτης εκτέλεσε κανονικά την πτήση και κατέγραψε το περιστατικό μετά την προσγείωση στο Δελχί.

Και οι δύο πιλότοι παύτηκαν από τα καθήκοντά τους, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που θα διεξαχθεί, για το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροπλάνο στο οποίο συνέβη η διαμάχη των πιλότων είναι το ίδιο μοντέλο με εκείνο που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις και έχασαν τη ζωή τους 150 άτομα (Airbus Α320).