Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Παντρεύονται λόγω ανασφάλειας και προτιμούν τον αυνανισμό για να τιμωρήσουν την κοινωνία οι Έλληνες!

Παντρεύονται λόγω ανασφάλειας και προτιμούν τον αυνανισμό για να τιμωρήσουν την κοινωνία οι Έλληνες!
Παρόλο που ένας στους δύο γάμους καταλήγει πλέον στο διαζύγιο, οι Έλληνες επιλέγουν να παντρεύονται λόγω ανασφάλειας αλλά κάνουν αποχή από το σεξ.

Έρευνες έχουν δείξει ότι πολλά ζευγάρια ζουν σαν αδερφές-ψυχές μέσα στο γάμο τους αλλά δεν έχουν σεξουαλική έλξη και επιθυμία για το ταίρι τους. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μπορεί να επιλέγουν να μην κάνουν σεξ, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνουν πως η απουσία του είναι αιτία χωρισμού! Και μπορεί να μην κάνουν σεξ με το ταίρι τους, αλλά απιστούν οι οχτώ στους δέκα άνδρες και οι έξι στις δέκα γυναίκες.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της ΕΜΑΣ (Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, «η οικονομική και ταυτόχρονα πολιτιστική κρίση που διαπερνά τη χώρα μας, φαίνεται πως κάνει τους κατοίκους της πιο ανασφαλείς και έτσι ίσως να εξηγείται η ανάγκη μιας σταθερής σχέσης όπως είναι ο γάμος παρά τις γνωστές συνέπειες του στην ερωτική ζωή.

Εκτός όμως από την λίμπιντο η κρίση στη χώρα μας φαίνεται ότι επηρεάζει και τον οργασμό καταλυτικά. Σχεδόν διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανδρών που εκσπερματώνουν πρόωρα, κυρίως λόγω του έντονου άγχους και της αγωνίας που έχουν για την επίδοση τους. Επίσης διπλασιάστηκε και ο αριθμός των ανδρών που προτιμούν τον αυνανισμό από το σεξ.

«Ένας στους δύο άνδρες που είδαμε τους τελευταίους μήνες στο ινστιτούτο μας ανέφερε καθημερινό αυνανισμό ενώ οι σεξουαλικές επαφές του ήσαν μόνο δυο φορές τον μήνα. Η αύξηση της συχνότητας αυνανισμού αυτή την περίοδο σε συνδυασμό με την αποχή η την αραίωση των σεξουαλικών επαφών δείχνει πως οι άνδρες προτιμούν τις φαντασιώσεις του μυαλού τους η και τις ερωτικές σκηνές στα κινητά τους παρά την σωματική επαφή με τη σύντροφό τους».

Ο κ. Κωνσταντινίδης τονίζει ότι με αυτό τον τρόπο οι σύγχρονοι άνδρες τιμωρούν την σύντροφο τους αλλά και την κοινωνία στην οποία ζουν, προτιμώντας ουσιαστικά να μείνουν μόνοι παρά να κάνουν παιδιά και οικογένεια. Τα τελευταία δυο χρόνια μειώθηκαν οι τοκετοί στη χώρα μας από 120.000 στους 90.000 γεγονός που επιδεινώνει την ήδη γερασμένη κοινωνία μας και που με μαθηματική ακρίβεια αν συνεχιστεί οι συνταξιούχοι θα συντηρούν με τις συντάξεις τους ανέργους νέους, που θα γίνονται όλο και λιγότεροι σε αριθμό, αλλά πολύ περισσότεροι στις λίστες ανεργίας.
koolnews