Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Αποκαλύψεις για τη φωτογραφία της μικρής Άννυ

υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ
Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της φωτογραφία που υποτίθεται πως απεικονίζει το παιδί.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία τραβήχτηκε ανάμεσα στον Πειραιά και στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τρίτης και δείχνει μια γυναίκα, η οποία φαίνεται από το πλάι, να κρατά από το χέρι ένα παιδάκι και να σταματά ένα ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια, η μητέρα της Άννυ, που ήταν και εκείνη που κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού αρχικά αλλά στη συνέχεια έπεσε σε πολλαπλές αντιφάσεις, δήλωσε στην αστυνομία πως ίσως το παιδί της φωτογραφίας είναι η κόρη της, όμως φορά διαφορετικά ρούχα. Ο πατέρας της Αννυ δηλώνει κατά 80-100% βέβαιος πως είναι το παιδί του που απεικονίζεται στην φωτογραφία, που παρέδωσε στις αρχές ευαισθητοποιημένος πολίτης.

Αυτή τη στιγμή η φωτογραφία βρίσκεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς χρήζει περεταίρω ανάλυσης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αξιολογούν την φωτογραφία ως σημαντικό στοιχείο, καθώς πρόκειται για μία από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν από πολίτες. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ροή πληροφοριών από πολίτες, παρά το ότι η φωτογραφία της μικρής Άννυ έχει δημοσιοποιηθεί κατά κόρον, κάνει τους αστυνομικούς να ανησυχούν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί.

Πηγή: protothema.gr