Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Σοκαριστικές φωτογραφίες- Θετή ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ) μαστίγωνε 9χρονο επειδή δεν ήξερε την ιστορία του Πινόκιο...

Σοκαριστικές φωτογραφίες- Θετή ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ) μαστίγωνε 9χρονο επειδή δεν ήξερε την ιστορία του Πινόκιο... 

Οργή προκαλεί η αποκάλυψη της κακοποίησης ενός εννιάχρονου αγοριού, από τη θετή του μητέρα, επειδή δεν ήξερε αρκετά καλά την ιστορία του Πινόκιο Το περιστατικό αποκαλύφθηκε σε σχολείο της περιοχής Ναντζίνγκ, στην Κίνα, αρχικά όταν οι δάσκαλοι είδαν τα σημάδια στο σώμα του παιδιού, πριν από έξι μήνες. Στην αρχή δεν έκαναν τίποτα, θεωρώντας ότι επρόκειτο για «μεμονωμένο περιστατικό».

Όταν διαπίστωσαν ότι η συμπεριφορά του παιδιού είχε αλλάξει και είχε αρχίσει να φοβάται τους ανθρώπους και να απομονώνεται, άρχισαν να ψάχνουν το θέμα.

Όπως αποκαλύφθηκε η 50χρονη θετή του μητέρα το χτυπούσε με σωλήνες και μεταλλικές ράβδους, ενώ το μαστίγωνε με σχοινιά με κόμπους.

Η βιολογική μητέρα του παιδιού το είχε αφήσει στην εξαδέλφη της, θεωρώντας ότι μαζί της θα είχε καλύτερη ζωή.

Η θετή μητέρα, όταν ρωτήθηκε από το σχολείο και τις αρχές, παραδέχθηκε ότι ήταν... «αυστηρή» με το παιδάκι, το οποίο δεν ήξερε να απαντήσει πλήρως τις ερωτήσεις της για την ιστορία του Πινόκιο, την οποία του είχε αναθέσει ως εξωσχολική εργασία.

Πλέον η θετή μητέρα συνελήφθη και το παιδάκι επέστρεψε προσωρινά στους βιολογικούς του γονείς, ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγους. 
Tromaktiko