Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Από σεξ με τρεις άντρες μέχρι αυτοϊκανοποίηση με sex toys στο γραφείο

Από σεξ με τρεις άντρες μέχρι αυτοϊκανοποίηση με sex toys στο γραφείο
Η εξομολόγηση μίας σεξομανούς...


Τις εμπειρίες της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας του εθισμού της στο σεξ, στο αυστραλιανό περιοδικό «Gold Coast Bulletin», περιγράφει μια νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι σεξομανής διατηρώντας την ανωνυμία της.

Στην αφήγηση της περιγράφει από καυτές ερωτικές νύχτες με τρεις διαφορετικούς άντρες, μέχρι και αυτοϊκανοποίηση με sex toys στο γραφείο. Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν πως η συχνή διάθεση για σεξ δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, όμως μια γυναίκα που βίωσε τον εθισμό της σε αυτό αποκαλύπτει πόσο δραματικά άλλαξε τη ζωή της.

«Κάποτε έκανα σεξ με δύο άντρες σε μια νύχτα προτού συναντηθώ με τον άντρα που έβγαινα εκείνη την περίοδο. Έφτασα στο σημείο να βγαίνω με τρεις άντρες με το ίδιο όνομα, την ίδια περίοδο! Συναντιόμουν με άντρες μόνο για να κάνω σεξ. Δεν θα πηγαίναμε ούτε καν για δείπνο πρώτα. Δεν θέλεις να είσαι γεμάτος πριν το "θρίαμβο" στο κρεβάτι. Βέβαια, δεν είναι τόσο κακό όταν είσαι σε σχέση γιατί πάντα έχεις κάποιον να ικανοποιείς τις ορέξεις σου. Δεν χρειάζεται μάλιστα να ανησυχείς μήπως κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα», λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξομολογείται ότι το σεξ ήταν συνεχώς στο μυαλό της, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Όταν χαλάρωνε λίγο η δουλειά πήγαινε στην τουαλέτα του γραφείου για να ανακουφίσει τις ορέξεις της με τη χρήση δονητή.

Η ίδια, ως εθισμό στο σεξ περιγράφει οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα που θεωρείται ότι ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους εθισμός και πως οι «πάσχοντες» ψάχνουν απλά μία δικαιολογία για την έλλειψη αυτοσυγκράτησης.
http://www.newsbeast.gr/