Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ελένη Γιακουμάκη: Ο Γολγοθάς της αδερφής του Βαγγέλη! [photos]

Βγήκε από την πρώτη στιγμή μπροστά για να βρει τον αγαπημένο της αδερφό Η Ελένη Γιακουμάκη ήταν που έδωσε τις φωτογραφίες του Βαγγέλη ήδη από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του για να κινητοποιηθεί ο κόσμος.


Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έκανε έκκληση να ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν όσοι γνώριζαν οτιδήποτε για τον αδικοχαμένο της αδελφό.

Σε τέτοιες στιγμές αγωνίας θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη να σταθεί με αξιοπρέπεια στις περιστάσεις.

Η Ελένη είναι αυτός ο «αφανής ήρωας» που στήριξε τη μητέρα της και όλη της την οικογένεια και με τόσο σθένος και επιμονή συνέχιζε την αναζήτησή της μέχρι το τέλος.

Και δικαιώθηκε παρ” όλο που η κατάληξη του Βαγγέλη ήταν τραγική. Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί για αυτό το παλικάρι.

Το προφίλ της έχει γεμίσει με μηνύματα και η ανταπόκριση του κόσμου στον Γολγοθά που περνούσε είναι πραγματικά συγκινητική. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό τον πόνο της Ελένης και της οικογένειάς, όσο κι αν ο Βαγγέλης, όπως της γράφουν χαρακτηριστικά, είχε γίνει παιδί όλων μας, τον αγαπήσαμε κι ας μην τον γνωρίσαμε ποτέ.

Δύναμη και κουράγιο σε εκείνους που έμειναν πίσω. Ας αναπαύεται η ψυχή του και να «δικαιωθεί» όταν βγουν στη φόρα τα ονόματα που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.Tromaktiko