Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Εξέλιξη – ΣΟΚ! Τι άκουσαν από τους επιβάτες τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή;


Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» για την τραγωδία με το μοιραίο αεροσκάφος της γερμανικής εταιρείας Germanwings, το οποίο συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, παίρνοντας τις ζωές 150 ανθρώπων.


Κατά τις ανακοινώσεις για την αεροπορική τραγωδία που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εισαγγελέας Μασσαλίας είπε πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus 320, ο 28χρονος Andreas Lubitz, ήταν μόνος του στο πιλοτήριο την ώρα της συντριβής και ότι εσκεμμένα επέλεξε να καταστρέψει το αεροπλάνο!

Το μαύρο κουτί έριξε κατά κάποιο τρόπο «φως» και σε όσα συνέβαιναν μεταξύ των επιβατών.

Ειδικότερα, ενώ το αεροπλάνο έχανε ύψος για 18 ολόκληρα λεπτά, φαίνεται ότι οι επιβάτες δεν είχαν επίγνωση της τραγικής τους μοίρας. Οπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας Μασσαλίας, οι επιβάτες του αεροσκάφους κατάλαβαν τι συνέβαινε μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν και ακούστηκαν δυνατά οι κραυγές τους.

Ο συγκυβερνήτης δεν ήθελε, πιθανότατα, να προκαλέσει την ανησυχία των επιβατών και να επικρατήσει πανικός στο αεροπλάνο. Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Εισαγγελέας, οι κραυγές και τα ουρλιαχτά τους καταγράφηκαν λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν τη φονική συντριβή.

Ίσως τα χτυπήματα του πιλότου στην πόρτα του πιλοτηρίου, τα οποία πριν την μοιραία πτώση εντάθηκαν, ανησύχησαν τους άτυχους επιβάτες.

Μπορεί να εικάσει κανείς ότι ο έμπειρος κυβερνήτης ήταν ο μόνος που είχε καταλάβει ότι κάτι δραματικό συνέβαινε, ωστόσο προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος για να μη σκορπίσει πανικό μεταξύ των επιβατών. Γι’ αυτό και τα χτυπήματα στην πόρτα γίνονται έντονα μόνο προς το τέλος.