Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η τελευταία μισή ώρα πριν την τραγωδία στις Αλπεις όπως καταγράφεται στο μαύρο κουτί

Η τελευταία μισή ώρα πριν την τραγωδία στις Αλπεις όπως καταγράφεται στο μαύρο κουτί

Η Wall Street Journal δίνει στη δημοσιότητα την καταγραφή των τελευταίων τριάντα λεπτών της πτήσης Germanwings.


Έναρξη της ηχογράφησης Οι πιλότοι συνομιλούν σε φυσιολογικό, χαρούμενο και ευγενικό κλίμα για τα πρώτα 20 λεπτά των καταγεγραμμένων συνομιλιώνΟ πιλότος ενημερώνει το συγκυβερνήτη για την προσγείωση στο Ντίσελντορφ. Οι απαντήσεις του Lubitz είναι κοφτές. Ο πιλότος ζητά από τον συγκυβερνήτη να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφουςΑκούγεται ο θόρυβος της καρέκλας και η πόρτα που κλείνει. Ο πιλότος πιθανότατα πηγαίνει στην τουαλέτα Λίγο αργότερα ο Andreas Lubitz ενεργοποιεί το σύστημα προσγείωσης. Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει μόνο οικειοθελώς. Ο πιλότος ακούγεται μέσα από την video επικοινωνία να ζητάει επανειλημμένα να εισέλθει και πάλι στην καμπίνα. Χτυπάει την πόρτα του πιλοτηρίου. Δεν παίρνει καμία απάντηση, αλλά μέσα από το πιλοτήριο ακούγεται η αναπνοή του συγκυβερνήτη

. Ο Πύργος Ελέγχου της Μασσαλίας ακούγεται επανειλημμένα να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την καμπίνα. Ο Πύργος Ελέγχου ζητά από το πιλοτήριο να εισάγει τον κωδικό 7700 στον αναμεταδότη. Δεν λαμβάνει απάντηση και το αεροπλάνο εισέρχεται σε κατάσταση προτεραιότητας για έκτακτη προσγείωση. Ο Πύργος Ελέγχου ζητά από τα άλλα αεροσκάφη να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με το αεροπλάνο της Germanwings μέσω ασυρμάτου. Καμία απάντηση. Ακούγεται ο συναγερμός που υποδηλώνει πως το αεροσκάφος πλησιάζει στο έδαφος. Στη συνέχεια ακούγονται δυνατοί θόρυβοι, που δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να κλωτσήσει την πόρτα για να μπει στο πιλοτήριο. Ενας θόρυβος ακούγεται ακριβώς πριν την συντριβή. Πιθανότατα το αεροπλάνο προσκρούει σε κάποια πλαγιά του βουνού πριν συγκρουστεί Ο Πύργος Ελέγχου δεν έλαβε κάποιο σήμα κινδύνου. Ο συγκυβερνήτης δεν απάντησε ποτέ.

Oι έρευνες στο σπίτι του πιλότου στο Montabaur κράτησαν περίπου τρεις ώρες. Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτ του Lubitz παίρνοντας μκαζί τους τρεις κούτες με προσωπικά αντικείμενα και ευρήματα που θα χρησιμοποίησουν για να διελευκάνουν την υπόθεση και τα κίνητρα της πράξης του.

Μαζί με τα αντικείμενα του συγκυβερνήτη που σκόρπισε το θάνατο, οι ερευνητές πήραν μαζί τους και τον υπολογιστή του. Όπως ανακοίνωσαν έχουν σημαντικά ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα για τον Andreas Lubitz και τους λόγους που εσκεμμένα προκάλεσε τη συντριβή.

Οι γονείς του συγκυβερνήτη απομακρύνθηκαν από το σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων λίγο πριν ανακοινωθεί πως ο γιος τους ευθύνεται για την αεροπορική τραγωδία. Επισήμως κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον ανακρίνονται από τις αρχές. Ο πατέρας του Lubitz είναι επιχειρηματίας και η μητέρα του καθηγήτρια πιάνου.

Πηγή: lifo