Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Πέντε ολόκληρα λεπτά ουρλιαχτά και ικεσίες στο μοιραίο Airbus

Πέντε ολόκληρα λεπτά ουρλιαχτά και ικεσίες στο μοιραίο Airbus

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο με τον συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης του Airbus A320. Σε αυτό ο Αντρέας Λούμπιτς μαθαίνει να πετάει πριν ακριβώς από επτά χρόνια.


Στο μεταξύ σοκάρουν όλο και περισσότερο οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τη μοιραία πτήση του Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings.

Όπως αποκάλυψε στο χθεσινό της φύλλο η γερμανική εφημερίδα Bild, o κυβερνήτης του Airbus A320 ικέτευε τον συγκυβερνήτη του, που φέρεται ότι το οδήγησε σκόπιμα στη συντριβή, να ανοίξει την "καταραμένη πόρτα" του πιλοτηρίου ενώ οι επιβάτες πίσω του ούρλιαζαν έντρομοι, πέντε ολόκληρα λεπτά πριν από την τραγωδία.

Τα δεδομένα που ανακτήθηκαν από τα μαύρα κουτιά, τα οποία είχε επικαλεστεί την περασμένη Πέμπτη και ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, ο επικεφαλής των ερευνών, έδειξαν ότι ο συγκυβερνήτης κλείδωσε την πόρτα του πιλοτηρίου μετά τη στιγμιαία έξοδο του κυβερνήτη από αυτό και στη συνέχεια έριξε το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που υποστηρίζει ότι άκουσε τις καταγραφές αυτές, στο πρώτο εικοσάλεπτο της πτήσης ακούγεται μια συνηθισμένη συνομιλία μεταξύ του κυβερνήτη Πάτρικ Σ. και του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς. Ο πρώτος αναφέρει μάλιστα ότι δεν είχε τον χρόνο για να πάει στην τουαλέτα πριν από την απογείωση του αεροσκάφους από τη Βαρκελώνη.

Πηγή: news