Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ο συγκυβερνήτης του Airbus είχε νοσηλευτεί για κρίσεις πανικού

Σε γνώση της Lufthansa ήταν σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου η ψυχολογική κατάσταση του μοιραίου συγκυβερνήτη της Germanwings, που έριξε το Airbus A320. Ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς, έπασχε από βαρειά κατάθλιψη και "υπαρξιακή κρίση", όπως γράφουν οι Times ενώ ...
σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, ο πιλότος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο στο παρελθόν για κρίσεις πανικού που πάθαινε. Εσχάτως φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρή ψυχολογική πίεση λόγω προβλημάτων στη σχέση του, γράφει ο γερμανικός Τύπος.

Πάντως, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο επικεφαλής της Lufthansa (της μητρικής της Germanwings), Κάρστεν Σπορ, είχε διαβεβαιώσει πως ο πιλότος είχε περάσει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και "ήταν 100% ικανός να πετά, χωρίς αμφιβολίες". Ωστόσο, ο Σπορ επιβεβαίωσε και την πληροφορία ότι πριν από 6 χρόνια ο Λούμπιτς είχε διακόψει την εκπαίδευση του για αρκετούς μήνες, χωρίς να πει όμως γιατί.

Η εκπαίδευση του συνεχίστηκε "μόλις η καταλληλότητα του εκπαιδευόμενου επιβεβαιώθηκε", είπε ο Σπορ.

Ο 28χρονος Λούμπιτς πάντως ήταν μέλος στο Westerwald flight club όπου όσοι τον γνώρισαν δήλωσαν "σοκαρισμένοι" από την πράξη του και τη θεωρούσαν μη αναμενόμενη.