Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Airbus: Συγκλονιστικό βίντεο από τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας

Airbus: Συγκλονιστικό βίντεο από τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο καταγράφονται τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του Airbus της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της η γερμανική εφημερίδα Bild.


Πρόκειται για βίντεο που τραβήχτηκε πιθανότατα με κάμερα κινητού τηλεφώνου, το οποίο καταστράφηκε κατά την πρόσκρουση του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις, όμως η κάρτα μνήμης παρέμεινε άθικτη, κι έτσι διασώθηκε ένα ντοκουμέντο το οποίο, σύμφωνα με την Bild, επιβεβαιώνει τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας και επιρρίπτουν την ευθύνη για τη συντριβή στον συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς.

Δεν είναι σαφές αν το βίντεο έχει τραβηχτεί από επιβάτη ή από μέλος του πληρώματος, ενώ τα πλάνα φαίνεται πως έγιναν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Στο βίντεο, σύμφωνα με την Bild, ακούγονται οι κραυγές των επιβατών, που αποδεικνύουν ότι ήξεραν τι συνέβαινε αρκετή ώρα πριν συντριβεί το Airbus, ενώ τουλάχιστον τρεις φορές ακούγονται μεταλλικά χτυπήματα, πιθανότατα από την προσπάθεια του κυβερνήτη να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου, που ο Λούμπιτς είχε κλειδώσει από μέσα.

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο φαίνεται ένα μέρος του αεροπλάνου να προσκρούει σε ένα βουνό. Κατόπιν ακούγονται για τελευταία φορά ουρλιαχτά, και μετά το βίντεο τελειώνει...