Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η "εθισμένη" γυναίκα που πήγε με 3 άντρες αποκαλύπτει…


Μια νεαρή γυναίκα αποφάσισε ανώνυμα να περιγράψει τις εμπειρίες της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας του εθισμού της στην επαφή, στο αυστραλιανό περιοδικό «Gold Coast Bulletin».


Στην αφήγηση της περιγράφεινύχτες με τρεις διαφορετικούς άντρες. Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν πως η συχνή διάθεση για επαφή δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, όμως μια γυναίκα που βίωσε τον εθισμό της σε αυτό αποκαλύπτει πόσο δραματικά άλλαξε τη ζωή της.

«Κάποτε πήγαινα με δύο άντρες σε μια νύχτα προτού συναντηθώ με τον άντρα που έβγαινα εκείνη την περίοδο. Έφτασα στο σημείο να βγαίνω με τρεις άντρες με το ίδιο όνομα, την ίδια περίοδο! Συναντιόμουν με άντρες μόνο για... Δεν θα πηγαίναμε ούτε καν για δείπνο πρώτα. Δεν θέλεις να είσαι γεμάτος πριν το «θρίαμβο» στο κρεβάτι. Βέβαια, δεν είναι τόσο κακό όταν είσαι σε σχέση γιατί πάντα έχεις κάποιον να ικανοποιείς τις ορέξεις σου. Δεν χρειάζεται μάλιστα να ανησυχείς μήπως κολλήσεις κάποιο μεταδιδόμενο νόσημα», σημείωσε στην ανώνυμη ομολογία της.

Η επαφή ήταν συνεχώς στο μυαλό της, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Όταν χαλάρωνε λίγο η δουλειά, όπως αποκάλυψε, πήγαινε στην τουαλέτα του γραφείου για να...

Η ίδια, ως εθισμό περιγράφει οποιαδήποτε δραστηριότητα που θεωρείται ότι ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ορισμένοι επιστήμονες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιου είδους εθισμός και πως οι «πάσχοντες» ψάχνουν απλά δικαιολογία για την έλλειψη αυτοσυγκράτησης.