Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Oscars 2015: Όταν ο Neil Patrick Harris βγήκε με εσώρουχο στη σκηνή των βραβείων

Ο Neil Patrick Harris σίγουρα έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στην παρουσίαση των φετινών πιο διάσημων κινηματογραφικών βραβείων του πλανήτη. Καλύτερη στιγμή του φυσικά όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μόνο με το εσώρουχό του. Ο λόγος; Επειδή θέλησε να διακωμωδήσει την ταινία «Birdman».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η κάμερα κινήθηκε στα παρασκήνια, όπως ακριβώς γίνεται και στην ταινία, ώσπου έφτασε στον παρουσιαστή, ο οποίος είχε κλειστεί έξω από το καμαρίνι του, φορώντας το μπουρνούζι του –είχε κολλήσει στην πόρτα.

Μην μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο, το εγκατέλειψε και έμεινε με το εσώρουχό του. Καθώς περπατούσε στους διαδρόμους, τον σταματούσαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες –αν έχετε δει το «Birdman» σίγουρα ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε.

Στην πορεία, αντί να περάσει μπροστά από οποιονδήποτε ντράμερ, πέρασε από τον Miles Teller –ο ίδιος ερμηνεύει τον ντράμερ στο Whiplash που ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες των φετινών Oscars- έσκυψε από πάνω του και του φώναξε: «It’s not my tempo».

Και ύστερα έκανε το πιο εντυπωσιακό φινάλε ever: Βγήκε στη σκηνή των βραβείων μόνο με το εσώρουχό του, κάνοντας όλους τους celebrities να ξεσπάσουν σε ένα δυνατό χειροκρότημα, με συνοδεία φυσικά γέλιου αλλά και πολλών επιφωνημάτων.


Δείτε την απίστευτη στιγμή: