Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Είναι μικρός στο μάτι αλλά έχει μεγάλα...προσόντα! - Δείτε τι λέει για το Sean Stephenson η σύντροφός του!

Έχει ύψος μόλις 81 εκατοστά αλλά είναι ο πιo σεξουαλικός άντρας που έχει γνωρίσει στην ζωή της, δηλώνει η Mindie Kniss, σύζυγος του Sean
Η Mindie Kniss από την Αριζόνα είναι παντρεμένη με τον Sean Stephenson, ύψους 81 εκατοστών, ο οποίος μάλιστα, όπως λέει η σύζυγός του, είναι ένας από τους πιο σεξουαλικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει.
Σύμφωνα με όσα είπε η Kniss στο Barcroft Media, επειδή ο σύζυγός της έχει μια αναπηρία, αυτό δεν...
σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει μια πολύ καλή σeξουαλική ζωή και μπορεί στην αρχή να ήταν πολύ διαφορετικό το σεξ μαζί του από ότι με έναν άντρα κανονικού αναστήματος, όμως αυτό δεν στάθηκε πρόβλημα ανάμεσά τους.
Το ζευγάρι, που δουλεύουν ως ομιλητές εμψύχωσης, γνωρίστηκε μέσα από κοινούς φίλους το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, μετά από τη μετακόμιση της Kniss στο Σικάγο, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους δεχόντουσαν συνεχώς επιθέσεις στο Διαδίκτυο, που έλεγαν ότι ο Stephenson δεν μπορεί καν να πλησιάσει την κρεβατοκάμαρα ώστε να κάνει σεξ, ακόμα και ότι η Kniss τον ήθελε μόνο και μόνο για τα λεφτά του.
Έτσι λοιπόν, εκείνη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, δηλώνοντας ότι προφανώς και αυτό που συνέβη μεταξύ τους δεν ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά, όμως ο Stephenson είναι ένας από τους πιο σεξουαλικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει και είναι ανοησία να λένε πως αυτός δεν μπορεί να την ικανοποιήσει και φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να αφορά τον κόσμο.
Εντύπωση όμως τα σχόλια αυτά προκάλεσαν και στον μικρόσωμο άνδρα, καθώς γνωρίζει τις ικανότητές του στο συγκεκριμένο θέμα και, όπως αποκαλύπτει, το σεξ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του.
Άλλωστε, η σύντροφός του λέει ότι εκείνος κρύβει πολλά κόλπα στο μανίκι του μόλις τα φώτα χαμηλώσουν, ενώ αναφέρει ότι στο σεξ δεν υπάρχει κάτι που να τον περιορίζει, καθώς μπορεί να πάρει όποια στάση θέλει.
Ο Stephenson γεννήθηκε με μια πάθηση στα οστά και μέχρι τα 18 του χρόνια υπέφερε ήδη από 200 σπασμένα κόκαλα στα χέρια, στα πόδια, στον λαιμό, στη σπονδυλική στήλη, ακόμα και στη μύτη του.
Το χειρότερο ατύχημα του συνέβη όταν υποχώρησε από το αναπηρικό καροτσάκι του ενώ πήγαινε βόλτα τον σκύλο του. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε θεραπεία για κατάγματα στο κρανίο, τον αστράγαλο, την επιγονατίδα, τον μηρό και το οστό του ισχίου. Όμως αυτά είναι κομμάτια της ζωής του και είναι και κάτι καλό γι' αυτόν, γιατί, όπως λέει, κανείς δεν τον ξεχνάει όταν τον γνωρίζει.
Το ευτυχισμένο ζεύγος ζει στο Scottsdale και συνεχίζει να αντιτίθεται σε όλους εκείνους που το αμφισβητούν, ενώ η Kniss πιστεύει ότι θα καταφέρει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή μέσα από αυτό.
«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι νιώθουν άβολα με την ιδέα ότι και οι συνάνθρωποί τους με αναπηρίες παραμένουν το ίδιο ανθρώπινα όντα, που έχουν σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και λατρεύουν να αγγίζουν και να αγγίζονται. Πιστεύω, επίσης, πως το παράδειγμά μας είναι μια δήλωση για όσους δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και για τους ανάπηρους που ζητούν μια κανονική σεξουαλική ζωή».

mag24.gr