Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Νέα τροπή παίρνει το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο μακελλάρης του Ωραιοκάστρου, ο οποίος κατέσφαξε με κυνηγετικό μαχαίρι τον κουνιάδο του, της σύζυγό του και το 12χρονο ανιψάκι του, σύμφωνα με συγγενείς των θυμάτων.

Όπως αποκάλυψε θείος του άτυχου ζευγαριού, ο 55χρονος δράστης έπασχε από ένα ...
είδος σχιζοφρένειας και μάλιστα η σύζυγός του ήθελε να τον χωρίσει εδώ και πολύ καιρό.

Μάλιστα όπως είπε, η μητέρα της ήταν εκείνη που την συμβούλευε όλα αυτά τα χρόνια να κάνει υπομονή, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε επιτεθεί εναντίον ενός παιδιού και παραλίγο να το σκοτώσει.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και γι΄ αυτό μάλλον έπαθε αμόκ και στέρησε τη ζωή από τον αδελφό της γυναίκας του, την σύζυγό του και το παιδί τους.

«Ο άνθρωπος είχε προβλήματα. Είχε θολωμένο μυαλό. Είχε ψυχολογικά προβλήματα από παιδί, ενός είδους σχιζοφρένεια. Η ανιψιά μου ήθελε να τον χωρίσει, η αδελφή μου της έλεγε να κάνει υπομονή. Κοιμόταν 25 χρόνια με έναν δολοφόνο», δήλωσε ο συγγενής του ζευγαριού.

Ο 55χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος, ενώ η κηδεία του ζευγαριού και του 12χρονου παιδιού θα γίνει τη Δευτέρα.

Πηγή: Star