Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κύκνος αυτοκτονεί επειδή βλέπει το πτώμα της μαμάς του

Για όσους λένε πως μόνο ο άνθρωπος έχει αναπτύξει συναισθηματική νοημοσύνη σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του ζωικού βασιλείου, αυτός ο μικρός κύκνος, ίσως δίνει με έναν σίγουρα πολύ λυπηρό τρόπο την απάντηση...

Μια περαστική ποδηλάτης στην πόλη Χενάν της Κίνας έγινε μάρτυς της αυτοκτονίας του μικρού ...
κύκνου. Σύμφωνα με όσα περιγράφει, είδε τον κύκνο να παρατηρεί το πτώμα ενός μεγαλύτερης ηλικίας κύκνου κοντά του και στη συνέχεια να βάζει το κεφάλι του κάτω από το νερό. Η Hiker Yan Yan Hsiao αναφέρει στην Daily Mail πως της τράβηξαν την προσοχή οι σπασμωδικές κινήσεις με τα φτερά του ο κύκνος ενώ ταυτόχρονα δεν έβγαζε το κεφάλι του από το νερό.


Με την φωτογραφική της κάμερα κατέγραψε τις στιγμές μέχρι που τελικά το κυκνάκι έσβησε.

Οι μελετητές αναφέρουν πως έχουν καταγραφεί στο παρελθόν πολλά περιστατικά αυτοκτονίας κύκνων επειδή χάνουν το σύντροφό τους. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου πιθανολογείται ο μεγαλύτερος κύκνος να ήταν η μητέρα του μικρού, δίνει νέα στοιχεία στους ερευνητές σχετικά με την αυτοκτονία των ζώων με τα ερωτήματα για το συναισθηματικό τους κόσμο να πληθαίνουν.


Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι πως δεν εξελίσσεται μόνον ο άνθρωπος ανά τους αιώνες! Συνοδοιπόροι είμαστε στο βασίλειό μας!
Πηγήυ: athensvoice.gr