Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Βραζιλιάνος «serial killer» ομολόγησε 42 δολοφονίες σε δέκα χρόνια! Σκότωνε από τα 17 του

Σκότωνα για ευχαρίστηση και για την αδρεναλίνη που μου δημιουργούσε η δράση μου, είπε στους δημοσιογράφους
Συνολικά 42 ανθρώπους κατά την τελευταία δεκαετία ομολόγησε ότι δολοφόνησε ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο ως ύποπτος για φόνο. Εφόσον επαληθευτεί η αποκάλυψη τον κατατάσσει ως ένα από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν δολοφόνους της χώρας.

Ο 26χρονος Χοσέ ντας Γκράτσας ο οποίος ...
συνελήφθη χθες, δήλωσε σε δημοσιογράφους σε αστυνομικό τμήμα του Ρίο ότι σκότωνε για ευχαρίστηση και για την αδρεναλίνη που του δημιουργούσε η δράση του. Ομολόγησε επίσης ότι σκότωνε καθώς ενεργούσε και ως πληρωμένος φονιάς. Ο ύποπτος είπε επίσης ότι προτιμούσε τα θύματα του να είναι λευκές γυναίκες τις οποίες συνήθως έπνιγε.

Πιστεύεται δε ότι από τα συνολικά 42 θύματά του οι 39 είναι γυναίκες.

«Περίμενα μια ευκαιρία να τρυπώσω μέσα στα σπίτια και να σκοτώσω» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ντας Γκράτσας, προσθέτοντας ότι συχνά παρακολουθούσε τα θύματά του επί μήνες πριν κάνει την κίνησή του. «Όταν δεν το έκανα με κυρίευε άγχος και τότε έβγαινα για κυνήγι και για άλλα θύματα», πρόσθεσε.

Όπως είπε επίσης ξεκίνησε την εγκληματική του δράση ως τσαντάκιας, στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Κατά τους ισχυρισμούς του δολοφόνησε το πρώτο του θύμα ενώ ήταν μόλις 17 ετών και πρόσθεσε ότι η γυναίκα του γνώριζε για τις δολοφονίες που είχε διαπράξει.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς η αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο επέτρεψε στους δημοσιογράφους να συνομιλήσουν με τον ντας Γκράτσας διότι αυτά που ομολόγησε είναι απολύτως ασυνήθιστα για το ιστορικό της χώρας.

Οι ειδικοί λένε από την πλευρά τους ότι ο 26χρονος είναι πιθανότατα ένας ψυχοπαθής που απλώς απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας και προειδοποίησαν ότι οι ισχυρισμοί του πρέπει να ελεγχθούν προσεκτικά αλλά η αστυνομία δείχνει να έχει πειστεί από την ομολογία του συνδυάζοντας τα όσα είπε ο ντας Γκράτσας με περιπτώσεις φόνων που έγιναν κατά το παρελθόν.

Η περίπτωση του 26χρονου έρχεται μόλις μήνες αφότου ένας φρουρός ασφαλείας ομολόγησε τη δολοφονία 39 ανθρώπων, κυρίως αστέγων και τραβεστί, στην πόλη Γκογιάνια της Βραζιλίας.
πηγή