Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Πώς να δω αν μου κλέβουν internet από το wifi router

Οποιοσδήποτε που είναι κοντά στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας μπορεί να συνδεθεί στο wifi σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα σας κλέψει την σύνδεση σας στο ίντερνετ ή ακόμα χειρότερα λόγο του ότι θα βρίσκεστε στο ίδιο δίκτυο να αποκτήσει πρόσβαση...
στον υπολογιστή σας και να μπορεί να σας κλέψει πληροφορίες, κωδικούς, δεδομένα, κάποια σημαντικά σας έγγραφα κλπ.

Για τον πιο πάνω λόγο τον πιο βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν στήνετε ένα δίκτυο σας είναι να το ασφαλίσετε κατάλληλα.

Ανησυχείτε και θέλετε να δείτε αν σας κλέβουν ίντερνετ; Σε αυτό το άρθρο σας έχω ένα link για να κατεβάσετε μία δωρεάν εφαρμογή, την Wireless Network Watcher που παρέχει μια λίστα με κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυο σας.

Η εφαρμογή Wireless Network Watcher σαρώνει το δίκτυό σας και σας δείχνει τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC, το όνομα και τον κατασκευαστή των συσκευών που εντοπίστηκαν στο δίκτυό σας.

Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα, θα δείτε όλες τις συσκευές που έχουν εντοπιστεί να εμφανιστούν σε μια λίστα. Είναι τόσο απλό!

Δωρεάν Εφαρμογή Wireless Network Watcher για windows
Οδηγίες Λήψης
Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα, κάντε κλικ στο "download" πιο κάτω και μεταβείτε στη σελίδα λήψης Wireless Network Watcher. Μετακινηθείτε προς στο κάτω μέρος της σελίδας, λίγο πριν τον πίνακα με τις γλώσσες που υποστηρίζονται και κάντε κλικ στο σύνδεσμο με την ετικέτα "Download Wireless Network Watcher (In Zip file)."

Θα ξεκινήσει η λήψη του αρχείου αμέσως. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε το αρχείο .zip και κάντε αποσυμπίεση (extract) το πρόγραμμα. Τρέξτε το πρόγραμμα και θα ανιχνεύσει όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυό σας.


Σημείωση: Κάποια antivirus ίσως να χτυπήσουν και να σας αναφέρουν ότι στο αρχείο πιθανόν να υπάρχει ιός. Μην ανησυχείτε! Το έχω δοκιμασμένο αυτό το πρόγραμμα και είναι ασφαλές.

πηγή