Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου;

Με τον αισιόδοξο Ερμή στον Τοξότη σε θετική όψη με τον πλανήτη της αφθονίας, τον Δία, σήμερα νέα και ειδήσεις είτε θα προαναγγέλλουν δώρα που φορτώνονται στο έλκηθρο του Αϊ- Βασίλη είτε θα ανοίγουν δρόμο στη χαρά...

Σελήνη στον Λέοντα - Σελήνη στην Παρθένο

Τίποτα που αξίζει δεν έρχεται εύκολα! Για αυτό, μη σταματάς να δουλεύεις για αυτό! Η μέρα ξεκινά με την φλογερή και δημιουργική Σελήνη στον Λέοντα να συναντά τον περιοριστικό Κρόνο στο Σκορπιό δείχνοντας ότι η ανάγκη να κάνεις κάτι που θα ήθελες πολύ ή θα σε γέμιζε περηφάνια συναντά εμπόδια και καθυστερήσεις. Στις 17:18 η Σελήνη εισέρχεται στην γήινη και πρακτική Παρθένο και θα αισθανθείς ότι βάζοντας ένα πρόγραμμα σε όσα θέλεις να κάνεις θα νιώσεις λιγότερος νευρικός και αγχωμένος. Το βράδυ η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και ευνοεί να κλείσει η μέρα μ' ένα ερωτικό φινάλε που θα φέρει τη σφραγίδα της έμπρακτης αγάπης.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία

Βόλτες με το έλκηθρο της χαράς! Με τον αισιόδοξο Ερμή στον Τοξότη σε θετική όψη με τον πλανήτη της αφθονίας, τον Δία, σήμερα νέα και ειδήσεις είτε θα προαναγγέλλουν δώρα που φορτώνονται στο έλκηθρο του Αϊ- Βασίλη είτε θα ανοίγουν δρόμο στη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία. Μεγάλη ικανοποίηση από επαφές ή πληροφορίες που θα διευρύνουν τις ευκαιρίες για ταξίδια, διασκέδαση και όμορφες γιορτινές στιγμές!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου.