Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Βρετανία: 22.000 ασθενείς ενός οδοντίατρου κινδυνεύουν με AIDS!

Στον οδοντίατρο έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης άσκησης του επαγγέλματος επί ενάμιση χρόνο

Χιλιάδες Βρετανοί καλούνται να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS αλλά και για άλλες μεταδοτικές ασθένειες επειδή είχαν εμπιστευτεί το... χαμόγελό τους σε έναν οδοντίατρο που επί δεκαετίες δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του βρετανικού συστήματος υγείας NHS, περίπου...
22.000 άνθρωποι πέρασαν από την οδοντιατρική πολυθρόνα του Ντέσμοντ Ντι Μέλο, στο Νότιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, στα 32 χρόνια που ασκεί το επάγγελμα.

Στον οδοντίατρο έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης άσκησης του επαγγέλματος επί ενάμιση χρόνο, αφότου κυκλοφόρησε, τον περασμένο Ιούνιο, ένα βίντεο που αποκάλυπτε τις ανθυγιεινές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν.

Το NHS θεώρησε ότι οι συνθήκες υγιεινής στο οδοντιατρείο ήταν τόσο άθλιες που έκρινε σκόπιμο να καλέσει όλους τους ασθενείς του να υποβληθούν σε εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα Β και C.

Πάντως, ο κίνδυνος να έχουν προσβληθεί οι ασθενείς θεωρείται πολύ μικρός, αφού ο ίδιος ο Ντι Μέλο δεν πάσχει από κάποια μολυσματική νόσο.

Ο οδοντίατρος κατηγορείται κυρίως ότι δεν έπλενε τα χέρια του αφού ολοκλήρωνε την εργασία του με έναν ασθενή και πριν καλέσει τον επόμενο και ότι δεν άλλαζε τα γάντια που χρησιμοποιούσε.

πηγή