Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Έχουν ξεφύγει....Όργια και σεξ σε δημόσια θέα από τουρίστες στη Ρόδο!

Νεαρές κοπέλες διαγωνίζονται σε στοματικό έρωτα με έπαθλο ένα ποτό
Σουηδοί τουρίστες στη Ρόδο φαίνεται πως ζήλεψαν τις σοκαριστικές καταστάσεις που ζουν -υπό τη θέλησή τους- τουρίστες στη Μαγιόρκα όπου νεαρές επιδίδονται δημοσίως σε σεξουαλικές πράξεις με έπαθλο ένα ποτό.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα dimokratiki, δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους ...
μαγνητοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούσαν.

Το βίντεο, το οποίο είναι διαθέσιμο σε κοινή θέα σε χρήστες του διαδικτύου κάνει φυσικά θραύση στον κυβερνοχώρο.

«Τα δύο ζευγάρια υπό την επήρεια αλκοόλ, λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων, αλλά και του παγκοσμίου ίντερνετ, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται "Σόδομα και Γόμορα"», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Όπως και στη Μαγιόρκα τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες των νυχτερινών κέντρων έφτασαν και στη Ρόδο και με τη «βιτρίνα» του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες απ' όλα τα μέρη του κόσμου καταλήγουν να εξευτελίζονται.

Το κλου της βραδιάς είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση, με νικήτρια όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το «έργο» της. 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/