Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η βιομηχανία του σεξ στη Βραζιλία εταιμάζεται για το Μουντιάλ

Λιγότερο από δυο εβδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη ενός από τα πιο επεισοδιακά Μουντιάλ των τελευταίων ετών, με την χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Σε πολλές πόλεις της Βραζιλίας έχουν δημιουργεί ομάδες κατά του Μουντιάλ, καθώς τα χρήματα που έχει δαπανήσει η κυβέρνηση είναι δυσανάλογα με το βιοτικό επίπεδο εκατομμυρίων ανθρώπων. Οι συγκρούσεις...
μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομία είναι καθημερινές και η ανησυχία της ΦΙΦΑ είναι μεγάλη για την ασφάλεια της διοργάνωσης. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η κυβέρνηση της χώρας διαβεβαίωσε την παγκόσμια ομοσπονδία ότι θα συνδράμει και ο στρατός προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό κατά την διάρκεια του Μουντιαλ.

Παράλληλα οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των παιδιών στέλνουν σήμα συναγερμού για τη σκοτεινή πλευρά κάθε μεγάλης διοργάνωσης που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο: μαζί με τον τουρισμό έρχεται και ο σεξοτουρισμός και μαζί του η παιδική πορνεία.

Η μάστιγα της πορνείας και συγκεκριμένα της παιδικής πορνείας στη χώρα είναι μεγάλη και η κυβέρνηση της Βραζιλίας υπόσχεται εδώ και χρόνια να εξαλείψει τη μάστιγα.

Ακτιβιστές και αξιωματούχοι όσο πλησιάζει το Μουντιάλ, φοβούνται μια «έκρηξη» παιδικής πορνείας, καθώς οι μαστροποί στρατολογούν όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια και αγόρια για ν' ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση από ντόπιους και ξένους.

Ενδεικτικό είναι ότι παρατηρείται ήδη μια εσωτερική «μετανάστευση» ιεροδούλων από την ενδοχώρα προς τα μεγάλα αστικά κέντρα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Ενώσεις εργαζομένων στο εμπόριο του σεξ προσφέρουν ακόμη και δωρεάν μαθήματα αγγλικών ώστε να εξασφαλίσουν στα μέλη τους τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση στους διεθνείς πελάτες, ενώ τα μεγάλα αφεντικά των κυκλωμάτων πορνείας είναι ετοιμοπόλεμα γι' αυτή τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία. Υπό αυτές τις συνθήκες, το έργο της Γενικής Γραμματείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που συντονίζει ένα εθνικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, αναδεικνύεται σε πραγματική μάχη.

Η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει 600.000 ξένους επισκέπτες που θα ξοδέψουν περίπου 25 δισ. ρεάλ (7,8 δισ. ευρώ) ταξιδεύοντας στη χώρα. Κατά τη FIFA, που επικαλείται μια έκθεση της Ernst & Young, το Κύπελλο θα μπορούσε να φέρει στην οικονομία το 2014 113 δισ. ρεάλ. Ως την έναρξη του Μουντιάλ, η κυβέρνηση της Βραζιλίας θα έχει ξοδέψει σε στάδια, δίκτυα μεταφοράς και άλλα έργα υποδομής 33 δισ. και άλλα 6 δισ. για διαφήμιση.

Αντιθέτως, καταγγέλλουν οι ακτιβιστές, ελάχιστα κονδύλια διατίθενται για την πάταξη της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, παραδέχονται οι αρμόδιοι της Γενικής Γραμματείας, «ξύνουν απλώς την κορυφή του παγόβουνου» και η ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος, λένε οι ΜΚΟ, δεν φαίνεται να εντάσσεται στις προτεραιότητες της κυβερνητικής ατζέντας.

Η Φορταλέζα, με τις αμμώδεις παραλίες της και τη σχεδόν μόνιμη λιακάδα της, είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Είναι επίσης κόμβος σεξοτουρισμού. Η σκηνή είναι γνωστή, όπου ανήλικα κορίτσια με προκλητικά ρούχα περιφέρονται γύρω από το στάδιο της πόλης μέχρι να σταματήσει δίπλα τους ένα αυτοκίνητο.

Εκείνες μπαίνουν μέσα και το αυτοκίνητο απομακρύνεται με ταχύτητα. Συχνά αυτό δεν είναι καν απαραίτητο. Οι υπηρεσίες των κυκλωμάτων πορνείας έχουν «αναβαθμιστεί»: οι ξένοι πελάτες παραγγέλνουν τις νεαρές πόρνες προτού φτάσουν στη Φορταλέζα και οι μαστροποί τούς τις παραδίδουν κατευθείαν στο ξενοδοχείο τους.

Ακόμη κι όταν οι παραβάτες συλλαμβάνονται, ένα ελάχιστο ποσοστό των υποθέσεων καταλήγει σε δίκη ή τιμωρία. Τα παιδιά, που ζουν στον τρόμο, συνήθως ανακαλούν τις καταθέσεις τους.

Η κουλτούρα του «ματσίσμο» σε συνδυασμό με την ακραία φτώχεια και τη χρήση ναρκωτικών, λένε οι οργανώσεις, έχουν δημιουργήσει το «τέλειο» περιβάλλον για σεξουαλική εκμετάλλευση. Η μάχη μοιάζει άνιση.
πηγή