Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η μελλοντική βασίλισσα της Ταϊλάνδης γυμνή σε πάρτι (βίντεο)

Το πάρτι γενεθλίων του τετράποδου φίλου του πριγκιπικού ζευγαριού έμελλε να μείνει αξέχαστο στην βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης.

Το βίντεο από την "σεμνή" τελετή ήταν ένα σοκ για την Ταϊλάνδη, αφού σ' αυτό εμφανίζεται η πριγκίπισσα και μελλοντική βασίλισσα, μόνο με ένα στρίνγκ, την ώρα που η χώρα έχει πλέον την επιβολή στρατιωτικού νόμου και χιλιάδες διαδηλωτών εναντιώνονται στο πραξικόπημα του στρατού που έχουν θέσει υπό κράτηση την κυβέρνηση.

Ο πρίγκιπας Maha αναμένεται να διαδεχτεί τον 86χρονο βασιλιά πατέρα του Bhumibol Adulyadej, ο οποίος πάσχει από Πάρκινσον και έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από το 2012.

Πέρσι διπλωματικές πηγές από την χώρα εξέφραζαν την αμφιβολία τους για το αν ο πρίγκιπας μπορεί να διαδεχτεί τον πατέρα του στον θρόνο, ενώ ένας πρώην πρέσβης στην Bangkok διηγήθηκε στην dailymail - που έφερε στην επιφάνεια το βίντεο - πως η πριγκίπισσα Srirasmi του εμπιστεύτηκε κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου πως ο σκύλος της με το όνομα Foo Foo κατέχει τον βαθμό του Πτέραρχου.

Ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την Srirasmi το 2001 και έχουν έναν γιο 9 ετών.

O βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 30 δισ. δολάρια, πράγμα που κανει τον Σαουδάραβα βασιλιά Abdullah με τα 18 δισ. να μοιάζει φτωχός συγγενής.

Για την σύγκριση η βασίλισσα Elizabeth έχει περιουσία 500 εκατ. δολαρίων.

Μόλις η dailymail σήκωσε το βίντεο, έγινε προσπάθεια από το καθεστώς της Ταϊλάνδης να μην δημοσιευτεί το βίντεο.


Πηγή: http://www.inewsgr.com/