Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Τέσσερις συνήθειες που πρέπει να κόψεις για να μην φουσκώνει η κοιλιά σου!

Κάθεσαι και κοιτάζεις τον καθρέφτη σου! Είσαι σκασμένη διότι ενώ έχεις βρει το υπέροχο μπικίνι και το ωραιότατο μπλουζάκι, το φόρεμα των ονείρων σου, παρ όλα αυτά δεν έχεις βρει το σώμα για να τα χωρέσεις.

Η αγαπημένη κοιλίτσα έχει φουσκώσει και ξεπροβάλλει αφράτη και έτοιμη να γεμίσει με περισσότερα γλυκά, αναψυκτικά και λιχουδιές….Πολλές λιχουδιές! Όπως αυτές που έτρωγες και τώρα θέλεις να κρυφτείς για να μη σε βλέπεις. Όμως η κοιλιά δεν ξεχνά και βρίσκεται εκεί…
σε κοιτάζει….σε προκαλεί….Διώξε με αν μπορείς!

Ακολουθεί μία λίστα με τα λάθη που κάνεις και φουσκώνεις και για να ξεφουσκώσεις οφείλεις να κάνεις το αντίθετο…Με άκουσες; ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

1. Πίνεις ανθρακούχα αναψυκτικά: Σταμάτα επιτέλους να τα ρουφάς. Έχουν ζάχαρη ή γλυκαντικά αυτά τα διαίτης και σου ανοίγουν την όρεξη! Πίνεις και τρως…Χάνονται έτσι κιλά; Οχι! Η χοντρή κοιλιά μας το γιορτάζει!

2. Χρησιμοποιείς μεγάλο πιάτο για να φας: Βάλε ένα μεσαίου μεγέθους! Όσο πιο μεγάλο τόσο και περισσότερα βάζεις για να το φουλάρεις και να το δεις όμορφο και χορταστικό. Άρα τρως όσο δε μπορείς να αντέξεις και πηγαίνουν τα άτιμα και κάθονται εκεί κάτω…στην κοιλίτσα που γίνεται κοιλιά και μετά κοιλάρα!

3. Τρως αργά το βράδυ: Καμία καύση, καμία απώλεια θερμίδων. Όλα εκεί! Όλα γύρω της γυρίζουν και επάνω της κάθονται. Πρέπει να φας λιγότερο και μην ξαπλώσεις τουλάχιστον για τρεις ώρες μετά το φαγοπότι.

4. Τρως όταν έχεις θυμό, άγχος, προβλήματα: Μην τρως τα προβλήματά σου. Μίλησε σε κάποιον, πάρε βαθιές ανάσες, κάνε μία βόλτα. Μην ανοίγεις το στόμα σου για να το παραγεμίσεις.

Καλές θα μου πεις οι συμβουλές αλλά πρωτίστως πάρε την απόφαση…την απόφαση να αγαπήσεις το σώμα και τον εαυτό σου! Καλή τύχη!
Πηγή: http://www.thatslife.gr/