Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Αργεντινή: Πατέρας βίαζε επί 12 χρόνια την κόρη του

Απέκτησε μαζί της επτά παιδιά - Την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του

Μνήμες από την υπόθεση του Αυστριακού Γιόσεφ Φριτσλ που βίαζε κατ’εξακολούθηση την κόρη του, Ελίζαμπεθ, με την οποία είχε αποκτήσει επτά παιδιά, ξυπνούν στο άκουσμα ότι 53χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί δώδεκα χρόνια την κόρη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Clarin ένας 53χρονος από την Αργεντινή συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε την 31χρονη σήμερα κόρη του, την οποία κρατούσε...
φυλακισμένη στο σπίτι τους στην περιοχή Μεντόζα και απειλούσε τα υπόλοιπα παιδιά του για να μην αποκαλύψουν το σκοτεινό μυστικό του.

Ο άνδρας που εργάζεται σε σιδηρουργείο φέρεται να έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με την κόρη του, ενώ η γυναίκα επιβεβαίωσε πως ο πατέρας της την κακοποιούσε.

Στις τοπικές αρχές, που ερευνούν την υπόθεση, απευθύνθηκε ο σύζυγος μίας από τις υπόλοιπες θυγατέρες του δράστη, χάρη στον οποίο αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο δράστης συχνά παρουσίαζε την 31χρονη σαν σύζυγό του όταν τον ρωτούσαν για εκείνην οι γείτονές του, ενώ σύμφωνα με μάρτυρα που δεν κατονομάζεται ο 53χρονος είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση και μίας άλλης κόρης του, η οποία εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία.

«Ωστόσο, δεν επρόκειτο για βιασμό και για αυτό το λόγο δε φυλακίστηκε», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα Clarin.

Οι τοπικές αρχές ερευνούν κατά πόσο η μητέρα της 31χρονης, η οποία εγκατέλειψε την οικογένεια πριν έξι χρόνια, γνώριζε για τις απεχθείς πράξεις του πρώην συζύγου της.
protothema.gr