Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Toν απάτησε και της έβγαλε το ...μάτι

Ένας Κινέζος δεν άντεχε στην ιδέα ότι η σύζυγος του θα του ζητούσε διαζύγιο και ότι έχει συνάψει σχέσεις με άλλον άνδρα και έτσι της έβγαλε το μάτι με τα ίδια του τα χέρια.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου και μετά από λίγους μήνες εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη νόμιζε ότι είχε βρει τον άνδρα της ζωής της, αλλά λίγο καιρό μετά άρχισε να εμφανίζεται η αλήθεια.

Εκείνος της ζητούσε επίμονα χρήματα προκειμένου να ξεπληρώσει κάποια χρέη του ενώ την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση. Όταν η 39χρονη του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει, αυτός την απείλησε λέγοντας της ότι θα
κάνει κακό στην οικογένεια της. Τελικά την ανάγκασε να τον παντρευτεί ενώ εκείνος εξακολουθούσε να βιαιοπραγεί εις βάρος της. Μάλιστα, ο ίδιος είχε κρύψει όλα τα πιστοποιητικά γάμου έτσι ώστε η γυναίκα του να μην μπορέσει να επικοινωνήσει με δικηγόρο.

Η γυναίκα γύρισε στο πατρικό της και λίγο καιρό μετά γνώρισε έναν άνδρα. Πριν από λίγες μέρες, η 39χρονη βρισκόταν στο νέο της διαμέρισμα μαζί με τον σύντροφο της και εισέβαλε μέσα ο σύζυγος της και της επιτέθηκε. Αρχικά γρονθοκόπησε τον σύντροφο της και στη συνέχεια όρμησε στην 39χρονη.

Απ’ ότι φαίνεται δεν του έφθανε το ξύλο και ο άνδρας αποφάσισε να βγάλει το μάτι της συζύγου του με τα ίδια του τα χέρια. Αφού προέβη στην αποτρόπαια πράξη και είδε την γυναίκα αιμόφυρτη να σφαδάζει από τους πόνους, την μετέφερε στο νοσοκομείο και έπειτα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η 39χρονη νοσηλεύεται ενώ έχει χάσει το αριστερό της μάτι. Επίσης δήλωσε στις τοπικές Αρχές ότι δεν μπορούσε να χωρίσει τον σύζυγος της γιατί δεν της έδινε τα έγγραφα, ούτε την ίδια της την ταυτότητα, τα οποία ήταν απαραίτητα για να υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου. Τέλος, η 39χρονη εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί μία οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών προκειμένου να την βοηθήσει.