Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

ΣΟΚ: Παρακολούθησαν live sex στο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια πάρτι!

Ο κακός χαμός έγινε σε πάρτι που διοργανώθηκε κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ εκτός των άλλων οι γείτονες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και live sex στο μπαλκόνι ...
της μονοκατοικίας!

Όπως αναφέρει το dete.gr, το σπίτι είναι μισθωμένο από νεαρή η οποία αποφάσισε να διοργανώσει το πρώτο της πάρτι! Μέχρι τις 3 τα ξημερώματα όλα κυλούσαν ομαλά! Οι συμμετέχοντες διασκέδαζαν, έπιναν και χόρευαν, όμως κάποια στιγμή γείτονες που είχαν ενοχληθεί από τις φωνές των νεαρών και την ένταση της μουσικής βγήκαν στα μπαλκόνια τους και όπως κατήγγειλαν στον «Κόσμο» είδαν ένα ζευγαράκι... να επιδίδεται σε ερωτική συνεύρεση δημοσίως και μάλιστα αψηφώντας το κρύο!

Ο άνδρας γύρω στα 20 και η κοπέλα λίγο μεγαλύτερή του. Ο νεαρός μεθυσμένος «παραπατούσε» με κατεβασμένα τα παντελόνια μέχρι τα γόνατα και η κοπέλα μπροστά! «Την είχε στριμώξει στα κάγκελα, είχε κατεβάσει το μπλουζάκι της και μάλιστα φαινόταν το στήθος της και έκανε ότι έκανε» μας είπε γείτονας.

Είναι βέβαιο πως το ζευγάρι αποτέλεσε θέαμα και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι, όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους μπορεί και να μην τους έκανε εντύπωση.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την πράξη του και συνέχισε να χορεύει.
πηγή